• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Foraging Oregon: Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods in Oregon

    Foraging Oregon by Christopher Nyerges, Survival skills educator, author of Guide to Wild Food;

    Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods in Oregon

    Sorozatcím: Foraging Series;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 18.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        9 610 Ft (9 153 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 769 Ft off)
      • Discounted price 8 842 Ft (8 421 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Falcon Guides
    • Megjelenés dátuma 2016. május 1.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9781493018703
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem232 oldal
    • Méret 229x150x12 mm
    • Súly 435 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 107 Illustrations, unspecified; 1 Halftones, color
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    From wild carrot to serviceberries, pineapple weed to watercress, lamb?s quarter to sea rocket, Foraging Oregon uncovers the edible wild foods and healthful herbs of the Beaver State. Helpfully organized by plant families, the book is an authoritative guide for nature lovers, outdoorsmen, and gastronomes.

    Több

    Hosszú leírás:

    From wild carrot to serviceberries, pineapple weed to watercress, lamb?s quarter to sea rocket, Foraging Oregon uncovers the edible wild foods and healthful herbs of the Beaver State. Helpfully organized by plant families, the book is an authoritative guide for nature lovers, outdoorsmen, and gastronomes.

    This guide also includes:
    ?Elderberry Sauce
    ?Mia?s Chickweed Soup
    ?Fireweed Jelly
    ?Shiyo?s Garden Salad
    ?Vegetable Chips
    ?Stinging Nettles Hot Sauce
    ?Wild Bread
    ?Northwest Brickle

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Foraging Oregon: Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods in Oregon

    Foraging Oregon: Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods in Oregon

    Christopher Nyerges, Survival skills educator, author of Guide to Wild Food;

    9 610 Ft

    next
    0