• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Food Processing
      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 165.80
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        70 332 Ft (66 983 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 5 627 Ft off)
      • Discounted price 64 706 Ft (61 624 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2024
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2025. május 2.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9781441978820
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem500 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk Approx. 500 p.
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This graduate-level textbook was compiled by participants in an ISEKI Food Association workshop. In addition to its detailed survey of the subject, the work is also a highly practical compendium to which professionals in the food industry can refer.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food processing is the set of methods and techniques used to transform raw ingredients into food or to transform food into other forms for consumption by humans or animals either in the home or by the food processing industry. Food processing typically takes clean, harvested crops or slaughtered and butchered animal products and uses these to produce attractive, marketable and often long-life food products.

    Food Processing aims to be an upper level under graduate or graduate level textbook put together by participants in an ISEKI workshop.  It will also serve as a reference for those in industry.   

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Processing

    Food Processing

    Costa, Rui; McElhatton, Anna; Dalla Rosa, Marco;(ed.)

    70 332 Ft

    next