• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    FERMENT: A Cookbook. Simple ferments and pickles, and how to eat them

    FERMENT by Morimoto, Kenji;

    A Cookbook. Simple ferments and pickles, and how to eat them

      • 18% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 22.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 134 Ft (10 604 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 18% (cc. 2 004 Ft off)
      • Discounted price 9 130 Ft (8 695 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Main Market Ed.
    • Kiadó One Boat
    • Megjelenés dátuma 2025. április 24.

    • ISBN 9781035053742
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 247x179x27 mm
    • Súly 968 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Fermenting expert Kenji Morimoto shows how to make delicious, health-boosting ferments and use them to stunning effect in your everyday cooking.

    Több

    Hosszú leírás:

    'Kenji is a fermenting guru and this book is a masterclass in fermentation' ? Tim Spector

    'An open-hearted collection of stories, practical tips and excellent recipes' ? Ottolenghi Test Kitchen


    FERMENT gives you all that?s needed to start on the adventure of fermented foods ? whether you want to make simple pickles, prepare miso from scratch or discover flavour-packed recipes to cook with shop-bought ferments.

    Pickles and ferments bring so much flavour and variety to meals and are easy to make, but they can seem daunting. Enter third-culture cook and fermenting expert Kenji Morimoto, who shows just how simple it is to introduce homemade kimchi, sauerkraut, kombucha, miso, super-quick pickles and more into your everyday cooking with delicious, gut-healthy results.

    Recent research encourages us to eat thirty plants a week to help our microbiome to thrive. Thanks to Kenji?s incredibly inventive and modern recipes, eating fermented foods becomes a pleasure as well as the healthiest choice. Whether it's Kimchi Bhajis served with Miso Coriander Chutney, One Pot Citrus Miso Salmon and Edamame Rice, Kombucha Sorbet or Pickled Rhubarb Pound Cake, this is flavour-forward food that you won?t have seen before.

    Part one shows how to make ferments and pickles, giving you all the trouble-shooting advice and step-by-step guidance you need. Part two introduces more than 70 exciting recipes to make with them, or if you prefer you can prepare them with your favourite shop-bought varieties instead.

    FERMENT is a stylish and practical cookery book that simplifies an ancient technique.



    This book is a beautifully crafted and illustrated guide to the subtle arts of preserving food that will make us all feel ready to start fermenting today.

    Több