• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Engineering Practices for Agricultural Production and Water Conservation: An Interdisciplinary Approach

    Engineering Practices for Agricultural Production and Water Conservation by Goyal, Megh R.; Sivanappan, R. K.;

    An Interdisciplinary Approach

    Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 110.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        55 671 Ft (53 020 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 567 Ft off)
      • Discounted price 50 104 Ft (47 718 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This informative new book takes an interdisciplinary look at agricultural and food production and how new engineering practices can be used to enhance production. With contributions from international experts from India, Russia, China, Serbia, and USA, this book presents a selection of chapters on some of these emerging practices, focusing on soil and water conservation and management; agricultural processing engineering; water quality and management; emerging agricultural crops; renewable energy use in agriculture; and applications of nanotechnology in agriculture.

    Több

    Hosszú leírás:

    This informative new book takes an interdisciplinary look at agricultural and food production and how new engineering practices can be used to enhance production. With contributions from international experts from India, Russia, China, Serbia, and USA, this book presents a selection of chapters on some of these emerging practices, focusing on soil and water conservation and management; agricultural processing engineering; water quality and management; emerging agricultural crops; renewable energy use in agriculture; and applications of nanotechnology in agriculture.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Soil and Water Conservation and Management. Agricultural Process Engineering. Water Quality and Management. Scope of Emerging Agricultural Crops. Renewable Energy Use in Agriculture. Nanotechnology Applications in Agriculture.

    Több