• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Das große Buch vom Fleisch: Schlachtfleisch vom Rind, Kalb, Schwein, Lamm und Ziege. Warenkunde, Zuschnitte, Küchenpraxis und Rezepte

    Das große Buch vom Fleisch by Frey, Werner; Witzigmann, Eckart; Teubner, Christian;

    Schlachtfleisch vom Rind, Kalb, Schwein, Lamm und Ziege. Warenkunde, Zuschnitte, Küchenpraxis und Rezepte

    Sorozatcím: Teubner Edition;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 29.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 683 Ft (12 079 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 634 Ft off)
      • Discounted price 12 049 Ft (11 475 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Gräfe & Unzer
    • Megjelenés dátuma 2004. április 1.

    • ISBN 9783774269712
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem238 oldal
    • Méret 301x227x24 mm
    • Súly 1530 g
    • Nyelv német
    • Illusztrációk m. zahlr. Farbfotos.
    • 0

    Kategóriák

    Mostanában megtekintett
    previous
    Das große Buch vom Fleisch: Schlachtfleisch vom Rind, Kalb, Schwein, Lamm und Ziege. Warenkunde, Zuschnitte, Küchenpraxis und Rezepte

    Das große Buch vom Fleisch: Schlachtfleisch vom Rind, Kalb, Schwein, Lamm und Ziege. Warenkunde, Zuschnitte, Küchenpraxis und Rezepte

    Frey, Werner; Witzigmann, Eckart; Teubner, Christian;

    12 683 Ft

    next
    0