A termék adatai:
ISBN13: | 9781805474944 |
ISBN10: | 1805474944 |
Kötéstípus: | Puhakötés |
Terjedelem: | 104 oldal |
Méret: | 279x215x5 mm |
Súly: | 263 g |
Nyelv: | angol |
673 |
Témakör:
Culinary Chemistry
The Scientific Principles of Cookery, with Concise Instructions for Preparing
Kiadó: Tansen Publisher
Megjelenés dátuma: 2023. július 18.
Normál ár:
Kiadói listaár:
USD 14.99
USD 14.99
Az Ön ára:
5 314 (5 061 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 8% (kb. 462 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.