• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Code Noir: Afro-Carribbean Stories and Recipes

    Code Noir by Lewis, Lelani;

    Afro-Carribbean Stories and Recipes

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 33.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 202 Ft (16 383 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 2 236 Ft off)
      • Discounted price 14 966 Ft (14 253 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Tra
    • Megjelenés dátuma 2024. március 5.

    • ISBN 9781962098007
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 269x218 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 100
    • 584

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Code Noir is a cookbook steeped in history. Not just because of the title, which hits on a seventeenth-century decree in which King Louis XIV recorded how enslaved Africans in the French colonies were to be treated, but also because it deals with the food and the people that, through the gruesome course of history, came together in the Caribbean. Inside, chef and culinary activist Lelani Lewis goes back to her Caribbean roots with classics like jerk chicken, salted cod fritters, pepperpot stew, and Guinness punch. She also shares new creations with typically Caribbean ingredients like cassava, corn, coconut, lime, plantain, and chilies: plantain with peanut and lime salsa, sweet potato gratin with ginger cream, and creme anglaise of creamed corn and caramelized guava.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Code Noir: Afro-Carribbean Stories and Recipes

    Code Noir: Afro-Carribbean Stories and Recipes

    Lewis, Lelani;

    17 202 Ft

    Security Risk Management - The Driving Force for Operational Resilience: The Firefighting Paradox

    Security Risk Management - The Driving Force for Operational Resilience: The Firefighting Paradox

    Seaman, Jim; Gioia, Michael;

    24 287 Ft

    Command: The Politics of Military Operations from Korea to Ukraine

    Command: The Politics of Military Operations from Korea to Ukraine

    Freedman, Lawrence

    15 536 Ft

    Contested Histories in Public Space: Memory, Race, and Nation

    Contested Histories in Public Space: Memory, Race, and Nation

    Walkowitz, Daniel J.; Knauer, Lisa Maya; (ed.)

    13 153 Ft

    Atlas of Genodermatoses

    Atlas of Genodermatoses

    Tadini, Gianluca; Brena, Michela; Besagni, Francesca; Pezzani, Lidia;

    91 098 Ft

    next