
Chemistry Of Perfumes, The: Academic And Industrial Perspectives
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 90.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 3 553 Ft off)
- Kedvezményes ár 40 862 Ft (38 916 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
44 415 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó World Scientific Publishing Europe Ltd
- Megjelenés dátuma 2025. október 8.
- ISBN 9781800617773
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem250 oldal
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
This volume presents a range of expert perspectives on the major advances in perfumery ingredients in recent years, spanning a wide spectrum of topics to reflect the multidisciplinary nature of perfumery science. With international contributions from academia and industry, the book explores the key chemistry involved in the extraction, analysis, and synthesis of ingredients. The chapters cover the history and development of important aromachemicals, methods for the use of natural ingredients, including issues of sustainability, advancements in techniques for extraction, analysis, and synthesis, and the effect of COVID-19 on the industry.The chemistry of perfumery is a fascinating union of science and artistry, bridging the immaterial realm of sensory perception, the substantial world of molecules, and the poetry of evocation. In recent decades, advancements in synthetic chemistry, biotechnology, and sensory science have modernised the flavour and fragrance (F&F) industry, enabling the creation of more sustainable, innovative, and precisely tailored scent profiles. By combining historical, technical, and sensory perspectives, this book bridges the gap between the science of odorants and their profound impact on human emotion and memory. Its aim is to inspire curiosity and foster collaboration in the ongoing dialogue between academia and industry.
Több