• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Boustany: A celebration of vegetables from my Palestine

    Boustany by Tamimi, Sami;

    A celebration of vegetables from my Palestine

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 30.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        15 183 Ft (14 460 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 2 277 Ft off)
      • Discounted price 12 906 Ft (12 291 Ft + 5% áfa)

    15 183 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Ebury Press
    • Megjelenés dátuma 2025. június 19.

    • ISBN 9781529916423
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 276x198x40 mm
    • Súly 750 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Vegetarian recipes celebrating the food of Palestine, from the co-author of Falastin, Jerusalem and Ottolenghi: The Cookbook.

    A homage to Palestinian food and culture, Boustany, is the first solo cookbook from Sami Tamimi, Ottolenghi co-founder and champion of Palestinian food and culture.

    Boustany translates from Arabic as 'My Garden', and the down-to-earth, relaxed and plentiful recipes are reflective of Sami's signature style and approach to food. Bold, inspiring and ever-evolving, Boustany picks up where Falastin left off, with flavour-packed, colourful and simple vegetable- and grain-led dishes; this is how Sami grew up eating - platters of aubergine and chickpeas with a spicy green lemon sauce and fragrant lentil fatteh that always tasted better the next day. These are the dishes he has known, loved, cooked and shared with friends.

    With over 100 recipes, Sami offers recipes for breakfast, sharing plates, big celebrations, simple breads, moreish sweet treats, easy dinners and more. It?s an approach that?s strongly present in Palestinian cuisine, from building your mooneh, or pantry, by preserving seasonal vegetables and herbs to lining the dinner table with a variety of salads and condiments reflective of a love for fresh and vibrant food.

    Több