
Backyard BBQ
Delicious recipes for outdoor cooking
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 14.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 138 Ft off)
- Discounted price 6 448 Ft (6 141 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
7 586 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Dog 'n' Bone
- Megjelenés dátuma 2025. április 8.
- Kötetek száma on wood-free FSC paper
- ISBN 9781912983841
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem160 oldal
- Méret 210x170 mm
- Súly 576 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 100 col photos 685
Kategóriák
Rövid leírás:
When it comes to BBQ there is no better teacher than fire-cooking supremo MARCUS BAWDON.
Learn how to cook TEMPTING and EXCITING food over charcoal and flame IN YOUR OWN BACKYARD from the very best.
Catering for meat-eaters, veggies and vegans alike this will become your GO-TO BBQ COOKBOOK.
TöbbHosszú leírás:
When it comes to BBQ there is no better teacher than fire-cooking supremo MARCUS BAWDON.
Learn how to cook TEMPTING and EXCITING food over charcoal and flame IN YOUR OWN BACKYARD from the very best.
Catering for meat-eaters, veggies and vegans alike this will become your GO-TO BBQ COOKBOOK.
The art of barbecue has taken off around the globe, and Marcus has travelled widely to experience many unusual and exciting methods first-hand ? from South America to Japan, Italy to India. Here he takes inspiration from a wealth of culinary influences to demonstrate how far cooking with fire has come and just how flavoursome it can be.
Now the doors of Marcus? UK BBQ School have been thrown wide open so you can see in his own stunning photographs what is possible, to encourage you to take giant leaps forward. Included are recipes for meat and seafood, as well as vegetarian and vegan recipes. Also shared is advice on buying (or building) barbecues, tips on cooking technique and honing your skills. Backyard BBQ is a compilation of previously published favourites.
Több