• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Alcoholic Beverages: Chemistry and Health Impacts

    Alcoholic Beverages by Swain, Sarat Kumar;

    Chemistry and Health Impacts

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 110.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        54 285 Ft (51 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 429 Ft off)
      • Kedvezményes ár 48 857 Ft (46 530 Ft + 5% áfa)

    54 285 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2025. november 25.

    • ISBN 9781032661162
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem322 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 12 Illustrations, black & white; 60 Illustrations, color; 5 Halftones, black & white; 30 Halftones, color; 7 Line drawings, black & white; 30 Line drawings, color; 3 Tables, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The present book reveals a detailed study of the chemistry and health impacts of various modern alcoholic beverages. It provides comprehensive explanations covering historical aspects, chemical composition, health impacts, and laws and regulations of different beverages. 

    Több

    Hosszú leírás:

    The main focus of this book is to explore the chemistry and health impact of different alcoholic beverages. It is important to know the chemical composition of alcoholic beverages before consumption, as ethyl alcohol is not their only component. There is a common misconception that "a small dose of alcoholic beverage is good for health." However, this “small” is not a well-defined amount, and beyond a certain level, the consumption of alcoholic beverages becomes injurious to human health. Therefore, the effect of alcoholic beverages on health is influenced by their chemistry.


    This book reveals a detailed study of the chemistry and health impacts of various modern alcoholic beverages. It provides comprehensive explanations covering historical aspects, chemical composition, health impacts, and laws and regulations of different beverages, including beer, champagne, wine, rum, port wine, brandy, gin, whiskey, vodka, and tequila. A significant portion of this book is also dedicated to the purification and ageing of alcohols, as well as factors affecting the quality and taste. The subject matter comprehensively covers information about virtually all contemporary alcoholic beverages.


    Important features of this book include the following:



    • Chemistry of alcoholic beverages and their consumption limits

    • Fermentation, brewing, distillation processes, and ageing of alcoholic beverages

    • Health benefits and harmful effects of alcoholic beverages

    • Information about top-selling products, serving techniques, laws, and regulations

    • Balance between positive and negative aspects with respect to social and economic impacts

    This book bridges the gap between questions, answers, and arguments of chemists, researchers, doctors, and health-conscious individuals.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Alcoholic Beverages: Types, Brands, and Measurements  2. Consumption of Alcoholic Beverages: An Introduction to Health Impacts  3. Consumption of Alcoholic Beverages: An Introduction to Chemistry  4. Fermentation, Brewing, and Distillation of Alcoholic Beverages: Process, Additives, and Issues  5. Aging of Alcoholic Beverages  6. Beer  7. Champagne  8. Wine  9. Port  10. Rum  11.Brandy  12. Gin  13. Whiskey  14. Vodka  15. Tequila  16. Global Cultural and Social Contexts of Alcohol Consumption: Differences, Laws, and Policies  17. Balance Between Good and Bad Effects of Alcoholic Beverage

    Több