
Adventures in Fermentation
From Ancient Origins to Culinary Frontiers, an Exploration of the Microbes That Shape the World We Live In
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 20.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 518 Ft off)
- Discounted price 8 604 Ft (8 194 Ft + 5% áfa)
10 122 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Penguin Life
- Megjelenés dátuma 2025. június 12.
- ISBN 9780241699133
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem oldal
- Méret 240x156x28 mm
- Súly 500 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
'Entertaining, illuminating and insightful' Sandor Katz
'A gripping story full of glorious gems' Fergus Henderson
'Johnny Drain is a kind of microbial poet - this book is wild, funny, well researched, and full of flavor' René Redzepi, founder of Noma
**************
Embark on a tantalising journey into the weird and wonderful world of fermentation.
Dr Johnny Drain has spent his career exploring how fermentation has shaped the bodies we inhabit, the foods we eat and the world we live in. From making live yoghurt in his grandma?s kitchen, to fermenting butter at the world?s best restaurant, Noma, Dr Drain?s fascination with the magic of fermentation has led him around the globe. Adventures in Fermentation charts his culinary escapades and his scientific discoveries to create an unprecedented depiction of the power of the microbial world.
With irresistible wit and verve, chef and scientist Dr Drain illuminates the vast and unsung possibilities that fermentation brings to the table ? from sweet enzyme syrups made from red mangos in Brazil to perfecting the fine art of fuzzy koji and umami-rich miso in Japan ? and shares recipes for his culinary delights along the way.
Whether you are an aspiring fermenter, interested in how fermented food can improve your gut health, or simply curious about the wonders of microbial life, this book will transform the way you see ? and taste ? the world.

Adventures in Fermentation: From Ancient Origins to Culinary Frontiers, an Exploration of the Microbes That Shape the World We Live In
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
10 122 Ft