• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Advances in Rice Science: Botany, Production, and Crop Improvement

    Advances in Rice Science by Maiti, PhD; González Rodríguez, PhD; Kumari, PhD;

    Botany, Production, and Crop Improvement

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 82.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        42 001 Ft (40 001 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 400 Ft off)
      • Discounted price 33 601 Ft (32 001 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This new volume, Advances in Rice Science: Botany, Production, and Crop Improvement, provides a concise overview of rice, covering the background and importance of rice; origin, evolution, and domestication of rice; and the world rice production.

    Több

    Hosszú leírás:

    During recent decades, tremendous progress and innovations have been made in rice science with the goal of increasing production to meet the world?s growing demands. This new volume provides a concise overview of rice, covering the background and importance of rice; origin, evolution, and domestication of rice; and the world rice production. It goes on to provide new and important recent research advances on many different aspects of rice science and production. The authors look at advances in rice ideotypes, abiotic stress management techniques, biotic stress affecting crop productivity, new methods and technology for cultivation, and new methods and techniques in rice grain quality analysis and processing. It also describes new rice varieties, new hybrid rice technology, and new breeding methods for rice.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Background and Importance of Rice  2. World Rice Production  3. Origin, Evolution, and Domestication of Rice  4. Rice Ideotype  5. Rice Botany  6. Physiological Basis of Rice Growth and Productivity  7. Research Advances in Abiotic Stress Management  8. Biotic Stress Affecting Crop Productivity  9. Methods of Cultivation  10. Rice Grain Quality Analysis, Food Quality, Chemistry, and Food Processing  11. Improvement of Rice: Rice Varieties and Hybrid Rice Technology  12. Research Advances in Breeding and Biotechnology of Rice

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Advances in Rice Science: Botany, Production, and Crop Improvement

    Advances in Rice Science: Botany, Production, and Crop Improvement

    Maiti, PhD; González Rodríguez, PhD; Kumari, PhD;

    42 001 Ft

    next