• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

    Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry by Horton, Derek;

    Sorozatcím: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry; 55;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 220.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 324 Ft (88 880 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 665 Ft off)
      • Kedvezményes ár 74 659 Ft (71 104 Ft + 5% áfa)

    93 324 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2000. január 31.

    • ISBN 9780120072552
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem365 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 690 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Since its inception in 1945, this serial has provided critical and integrating articles written by research specialists that integrate industrial, analytical, and technological aspects of biochemistry, organic chemistry, and instrumentation methodology in the study of carbohydrates. The articles provide a definitive interpretation of the current status and future trends in carbohydrate chemistry and biochemistry.

    Több