
A Practical Guide to Protein and Peptide Purification for Microsequencing
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 54.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 662 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 647 Ft (17 759 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
23 309 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 1993. július 22.
- ISBN 9780124802827
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem184 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 290 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Why a Second Edition?
The Second Edition provides practical answers to the general question, "How can I obtain useful sequence information from my protein or peptide?" rather than the more specific question asked in the first edition, "How can I obtain the N-terminal sequence?" Important new methods include ways of dealing with blocked N termini, computer analysis of protein sequences, and the recent revolution in mass spectrometry.
Tartalomjegyzék:
Strategies for Obtaining Partial Amino Acid Sequence Data from Small Quantities (5nmol) of Pure of Partially Purified Protein. Enzymatic Digestion of Proteins and HPLC Peptide Isolation
Purification of Proteins and Peptides By SDS-PAGE
Internal Amino Acid Sequence Analysis of Proteins After in Situ Protease Digestion on Nitrocellulose
Mass Spectrometric Strategies for the Structural Characterization of Proteins