• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Találatok 13
    20% %kedvezmény
    The Science and Culture of Latin American Foods: Harnessing Ingredients for Health

    The Science and Culture of Latin American Foods: Harnessing Ingredients for Health

    Sáyago-Ayerdi, Sonia G.; Tunick, Michael H.; Piña, Guadalupe Flavia Loarca;(ed.)

    77 554 Ft

    62 043 Ft

    Kívánságlistára
    The Science and Craft of Artisanal Food

    The Science and Craft of Artisanal Food

    Tunick, Michael H.; Waterhouse, Andrew L.; (ed.)

    15 044 Ft

    13 539 Ft

    Kívánságlistára
    Hispanic Foods: Chemistry and Flavor

    Hispanic Foods: Chemistry and Flavor

    Tunick, Michael H.; González de Mejía, Elvira;

    83 606 Ft

    75 246 Ft

    Kívánságlistára
    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    New Techniques in the Analysis of Foods

    Tunick, Michael H.; Palumbo, Samuel A.; Fratamico, Pina M.

    62 125 Ft

    49 700 Ft

    Kívánságlistára
    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    New Techniques in the Analysis of Foods

    Tunick, Michael H.; Palumbo, Samuel A.; Fratamico, Pina M.

    62 125 Ft

    49 700 Ft

    Kívánságlistára
    Hispanic Foods: Chemistry and Bioactive Compounds

    Hispanic Foods: Chemistry and Bioactive Compounds

    Tunick, Michael H.; Gonzalez de Mejia, Elvira; (ed.)

    77 634 Ft

    69 870 Ft

    Kívánságlistára
    The Science of Cheese

    The Science of Cheese

    Tunick, Michael H.

    4 250 Ft

    3 909 Ft

    Kívánságlistára
    Physical Methods in Food Analysis

    Physical Methods in Food Analysis

    Tunick, Michael H.; Onwulata, Charles I.;

    77 634 Ft

    69 870 Ft

    Kívánságlistára
    The Science of Cheese

    The Science of Cheese

    Tunick, Michael H.;

    21 732 Ft

    19 559 Ft

    Kívánságlistára
    Innovative Uses of Agricultural Products & Byproducts

    Innovative Uses of Agricultural Products & Byproducts

    Tunick, Michael H.; Liu, LinShu; (ed.)

    54 941 Ft

    49 447 Ft

    Kívánságlistára
    Advances in Microbial Food Safety

    Advances in Microbial Food Safety

    Juneja, Vijay K.; Cherry, John P.; Tunick, Michael H.; (ed.)

    63 301 Ft

    56 971 Ft

    Kívánságlistára
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Malin, Edyth L.; Tunick, Michael H.; (ed.)

    82 929 Ft

    76 295 Ft

    Kívánságlistára