The Science and Craft of Artisanal Food
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 31.49
-
15 044 Ft (14 327 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 504 Ft off)
- Kedvezményes ár 13 539 Ft (12 894 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 044 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP USA
- Megjelenés dátuma 2023. június 20.
- ISBN 9780190936587
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem224 oldal
- Méret 147x203x27 mm
- Súly 363 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 54 B&W illustrations 472
Kategóriák
Rövid leírás:
You are what you eat, and today's consumers care about the origins of their food. Artisanal food embodies those concerns, tailoring processes to raw materials to achieve the artisan's vision of the perfect product. The Science and Craft of Artisanal Food describes the science behind small and large-scale production of food, distinguishing artisanal production from normal commercial practice.
TöbbHosszú leírás:
You are what you eat, and today's consumers care about the origins of their food. Artisanal food embodies those concerns, tailoring processes to raw materials to achieve the artisan's vision of the perfect product. The Science and Craft of Artisanal Food describes the science behind small and large-scale production of food, distinguishing artisanal production from normal commercial practice.
Each chapter is written in a collaboration between scientists and artisans, comparing the production methods used to create beer, wine, chocolate, coffee, cheese, honey, olive oil, and fruits and vegetables. These expert contributors highlight the differences in practices that cause artisanal food to vary in composition, flavor, and texture from mass-produced food. Milk from particular breeds, grapes adapted to the local climate, olives and cacao from a historically important cultivar, or coffee beans from a specific climate can make all the difference. This book reveals the factors that make a difference in each product, and teaches readers how to assess the producer's messages to evaluate their authenticity.
Tartalomjegyzék:
1. Marketing Artisanal Products
2. Beer: Artfully Scientific on Every Level
3. Artist Winemaker
4. Artisanal Chocolate
5. Artisanal Coffee
6. Artisanal Cheese
7. The Chemistry and Flavor of Artisanal Honey
8. Industrial and Artisanal Olive Oil
9. Artisanal Fruits and Vegetables
A Student's Guide to the Schrödinger Equation
21 493 Ft
19 344 Ft