• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Science and Craft of Artisanal Food

    The Science and Craft of Artisanal Food by Tunick, Michael H.; Waterhouse, Andrew L.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 31.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        15 044 Ft (14 327 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 504 Ft off)
      • Kedvezményes ár 13 539 Ft (12 894 Ft + 5% áfa)

    15 044 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP USA
    • Megjelenés dátuma 2023. június 20.

    • ISBN 9780190936587
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem224 oldal
    • Méret 147x203x27 mm
    • Súly 363 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 54 B&W illustrations
    • 472

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    You are what you eat, and today's consumers care about the origins of their food. Artisanal food embodies those concerns, tailoring processes to raw materials to achieve the artisan's vision of the perfect product. The Science and Craft of Artisanal Food describes the science behind small and large-scale production of food, distinguishing artisanal production from normal commercial practice.

    Több

    Hosszú leírás:

    You are what you eat, and today's consumers care about the origins of their food. Artisanal food embodies those concerns, tailoring processes to raw materials to achieve the artisan's vision of the perfect product. The Science and Craft of Artisanal Food describes the science behind small and large-scale production of food, distinguishing artisanal production from normal commercial practice.

    Each chapter is written in a collaboration between scientists and artisans, comparing the production methods used to create beer, wine, chocolate, coffee, cheese, honey, olive oil, and fruits and vegetables. These expert contributors highlight the differences in practices that cause artisanal food to vary in composition, flavor, and texture from mass-produced food. Milk from particular breeds, grapes adapted to the local climate, olives and cacao from a historically important cultivar, or coffee beans from a specific climate can make all the difference. This book reveals the factors that make a difference in each product, and teaches readers how to assess the producer's messages to evaluate their authenticity.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Marketing Artisanal Products
    2. Beer: Artfully Scientific on Every Level
    3. Artist Winemaker
    4. Artisanal Chocolate
    5. Artisanal Coffee
    6. Artisanal Cheese
    7. The Chemistry and Flavor of Artisanal Honey
    8. Industrial and Artisanal Olive Oil
    9. Artisanal Fruits and Vegetables

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Science and Craft of Artisanal Food

    The Science and Craft of Artisanal Food

    Tunick, Michael H.; Waterhouse, Andrew L.; (ed.)

    15 044 Ft

    13 539 Ft

    20% %kedvezmény
    The Science and Craft of Artisanal Food

    Additive Manufacturing Change Management: Best Practices

    Dietrich, David M.; Kenworthy, Michael; Cudney, Elizabeth A.;

    39 170 Ft

    31 336 Ft

    The Science and Craft of Artisanal Food

    The City and the World

    Hens, Gregor

    7 017 Ft

    6 456 Ft

    20% %kedvezmény
    The Science and Craft of Artisanal Food

    Pop! Lit For Kids (Set 4)

    Dickens, Charles; Kahlenberg, Margerie Maria; Luo, Guanzhong; Yap, Aloysius; , Fisher, Scott; Loh, Pauline; (ed.)

    16 238 Ft

    12 991 Ft

    The Science and Craft of Artisanal Food

    The Crystal Vase

    Goldsmith, Astrid

    9 555 Ft

    8 122 Ft

    20% %kedvezmény
    The Science and Craft of Artisanal Food

    Contrastive Corpus Linguistics: Patterns in Lexicogrammar and Discourse

    Cermakova, Anna; Hasselgård, Hilde; Malá, Markéta; Šebestová, Denisa

    13 849 Ft

    11 080 Ft

    The Science and Craft of Artisanal Food

    A Student's Guide to the Schrödinger Equation

    Fleisch, Daniel A.;

    21 493 Ft

    19 344 Ft

    The Science and Craft of Artisanal Food

    Moomin Adventures: Book 2

    Jansson, Tove Jansson and Lars

    8 072 Ft

    7 427 Ft

    The Science and Craft of Artisanal Food

    Netter's Pediatrics

    Tenney Soeiro, Rebecca; Pete Devon, Erin

    33 590 Ft

    29 224 Ft

    next