• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese by Malin, Edyth L.; Tunick, Michael H.;

    Sorozatcím: Advances in Experimental Medicine and Biology; 367;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 199.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        82 929 Ft (78 980 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 6 634 Ft off)
      • Kedvezményes ár 76 295 Ft (72 662 Ft + 5% áfa)

    82 929 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 1995. június 30.
    • Kötetek száma Book

    • ISBN 9780306449826
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem408 oldal
    • Súly 840 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Mostanában megtekintett
    previous
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Malin, Edyth L.; Tunick, Michael H.; (ed.)

    82 929 Ft

    76 295 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    Cyber Security and Operations Management for Industry 4.0

    Elngar, Ahmed A; Thillaiarasu, N.; Elhoseny, Mohamed;(ed.)

    62 107 Ft

    49 686 Ft

    Chemistry of Structure - Function Relationships in Cheese

    A View from the Bench

    Holzman, Red; Lewin, Leonard;

    9 555 Ft

    9 077 Ft

    next