• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • New Techniques in the Analysis of Foods

    New Techniques in the Analysis of Foods by Tunick, Michael H.; Palumbo, Samuel A.; Fratamico, Pina M.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 149.79
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        62 125 Ft (59 167 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 425 Ft off)
      • Kedvezményes ár 49 700 Ft (47 334 Ft + 5% áfa)

    62 125 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1998
    • Kiadó Springer US
    • Megjelenés dátuma 2010. október 29.
    • Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover

    • ISBN 9781441933072
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9780306460357
    • Terjedelem214 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 434 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk VIII, 214 p. Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The contributions in this volume were first presented at a symposium organized by the editors and held at the 214th National Meeting of the American Chemical Society in Las Vegas in September, 1997. The symposium was sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry and covered recent developments of interest in food analysis. Many changes have occurred since the standard textbooks on food analysis were published: E. coli 0 157:H7 has leaped into prominence, requiring new and rapid methods of detection; MALDI-MS was developed and used in food analysis for the first time; elec­ tron microscopy, fluorescence spectroscopy, and electrorheology have been applied to cheese, bread, meat, and chocolate, new methods for monitoring and predicting shelf life have been introduced; new techniques for determining the composition of food have evolved. This book includes many emerging approaches which food scientists may find useful and probably will not find in a textbook. The editors thank the authors whose work is presented in these chapters, the Divi­ sion of Agricultural and Food Chemistry for agreeing to hold the symposium, and our edi­ tors at Kluwer Academic I Plenum Publishers whose assistance made our task easier. Michael H. Tunick Samuel A. Palumbo Pina M. Fratamico v CONTENTS Physical Properties I. Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Michael H. Tunick, Peter H. Cooke, Edyth L. Malin, Philip W. Smith, and V. H. Holsinger 9 2. Confocal Microscopy of Bread . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Physical Properties.- 1. Transmission Electron Microscopic Imaging of Casein Submicelle Distribution in Mozzarella Cheese.- 2. Confocal Microscopy of Bread.- 3. Dimensional Analysis of the Electrorheological Behavior of Milk Chocolate.- 4. Extracting Useful Information from Irregular and Irreproducible Mechanical and Other Signatures.- 5. DSC Analysis of Starch Thermal Properties Related to Functionality in Low-Moisture Baked Goods.- 6. Phase Transitions of Soy Globulins and the Development of State Diagrams.- 7. A Novel Fluorescent Method for Rapid Screening of Compounds for Antioxidant Activity.- Microbiological Analyses.- 8. An Overview of Methods for Identification of E. coli O157:H7.- 9. A Surface Plasmon Resonance Biosensor for Real-Time Immunologic Detection of Escherichia coli O157:H7.- 10. Bioluminescence: Shedding New Light on Old Problems.- 11. Use of the Submerged-Coil Heating Apparatus in the Study of Thermal Resistance of Foodborne Pathogens.- 12. A Rapid Method for Predicting the Potential Shelf-Life of Fresh Chicken.- 13. Rapid Impediometric Method to Determine Crustacean Food Freshness.- Compositional Analyses.- 14. Rapid Methods for Compositional Analyses of Meat and Meat Products.- 15. A New Mass Spectrometric Method for the Regiospecific Analysis of Triacylglycerols in Edible Oils and Fats.- 16. MALDI-MS for Food Analysis.- 17. Analysis of Food Carbohydrates: Sugars, Starches, and Dietary Fiber Polysaccharides.- 18. Determination of Nitrate and Nitrite in Meat and Dairy Products.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    New Techniques in the Analysis of Foods

    Pas d'armes and Late Medieval Chivalry: A Casebook

    Brown-Grant, Rosalind; Damen, Mario; (ed.)

    19 110 Ft

    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    New Techniques in the Analysis of Foods

    Tunick, Michael H.; Palumbo, Samuel A.; Fratamico, Pina M.

    62 125 Ft

    49 700 Ft

    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    Protocols in Biochemistry and Clinical Biochemistry

    Prakash Jain, Buddhi; Pandey, Shweta; K Goswami, Shyamal

    64 286 Ft

    51 429 Ft

    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    Artificial Intelligence for Marketing Management

    Thaichon, Park; Quach, Sara; (ed.)

    19 105 Ft

    15 284 Ft

    New Techniques in the Analysis of Foods

    Physical Methods in Food Analysis

    Tunick, Michael H.; Onwulata, Charles I.;

    77 634 Ft

    69 870 Ft

    New Techniques in the Analysis of Foods

    Complete Ancient Hebrew Workbook

    Harvey, Neil;

    29 615 Ft

    26 654 Ft

    20% %kedvezmény
    New Techniques in the Analysis of Foods

    Artificial Intelligence for Marketing Management

    Thaichon, Park; Quach, Sara; (ed.)

    62 107 Ft

    49 686 Ft

    next