
What Your Doctor Eats
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 290 Ft off)
- Discounted price 7 309 Ft (6 961 Ft + 5% áfa)
8 598 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Vermilion
- Megjelenés dátuma 2025. április 24.
- Kötetek száma Trade paperback (UK)
- ISBN 9781785045431
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem oldal
- Méret 214x136x30 mm
- Súly 360 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
When Dr Camilla Stokholm started work as a GP, her health unravelled; she rapidly gained weight, felt exhausted and had debilitating IBS. Determined to find out the root cause, she discovered that what she ate each day played a much bigger role in her well-being than she ever thought possible.
What Your Doctor Eats is everything Dr Stokholm has learnt in her journey back to health. Using the tools in this book ? including easy ways to boost the gut microbiome, tips to stabilise hormones and hacks to make sustainable change ? she transformed her own health and that of her patients, and now you can too.
With a mixture of myth-busting facts, a look at the role of our genes and diet culture, along with the latest discoveries in nutrition science and with a delicious recipe section, this book is the only book you need to feel at your very best.