• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Physiology of Fungal Nutrition

    The Physiology of Fungal Nutrition by Jennings, D. H.;

    Sorozatcím: British Mycological Society Symposia;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 151.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        76 421 Ft (72 782 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 284 Ft off)
      • Kedvezményes ár 61 137 Ft (58 226 Ft + 5% áfa)

    76 421 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 1995. március 9.

    • ISBN 9780521355247
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem640 oldal
    • Méret 235x157x36 mm
    • Súly 981 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 108 b/w illus. 99 tables
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A comprehensive review of how nutrients enter a fungus and their fate once inside the cell. 2000 references.

    Több

    Hosszú leírás:

    The nutrition of a vegetative fungal colony can be viewed as a web of interconnected processes. In this volume, the author provides a mechanistic basis to the subject, focusing on the processes at the plasma membrane, the modulating effects of the fungal wall, and the fate of nutrients entering the fungus. The major emphasis is physiological, but biochemical and molecular biological information has also been drawn upon when appropriate, to reflect the power of a multifaceted approach and further encourage such study. A comprehensive review of what is known about the more commonly studied fungal species is complemented by information on other fungi, to provide an indication of the diversity of nutritional processes which exist in the fungal kingdom.

    'A real fungal physiology text.' David Moore, Nature

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction; 1. Primary active transport; 2. The relationship between membrane transport and growth; 3. Walls and membranes; 4. The vacuolar compartment (vacuole); 5. Carbon; 6. Nitrogen; 7. Phosphorus; 8. Sulphur; 9. Growth factors; 10. Potassium and other alkali metal cations; 11. Multivalent metals (required or toxic); 12. Organic acids; 13. Water relations and salinity; 14. Nutrient movement within the colony; Literature cited; Index.

    Több