• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • The New Rules of Dining Out: An Insider's Guide to Enjoying Restaurants

    The New Rules of Dining Out by Reiner, Adam;

    An Insider's Guide to Enjoying Restaurants

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 23.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 461 Ft (10 915 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 146 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 315 Ft (9 824 Ft + 5% áfa)

    11 461 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó LSU Press
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 30.

    • ISBN 9780807185049
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem192 oldal
    • Méret 216x140x14 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    The New Rules of Dining Out is the quintessential resource for anyone, from the casual diner to the ardent foodie, who wants to dine like a pro. Sharing colorful anecdotes from his 20-plus years of experience working in restaurants that range from the modest to the Michelin-starred, Adam Reiner gives readers the inside track on how to get what they want in any dining situation.

    In discussing the cultural significance of dining out in America, Reiner traces the earliest iterations of the American restaurant to the nineteenth century. Through various scenarios from his own experiences as a tenured waiter, he sheds light on the behind-the-scenes inner workings of a busy restaurant. The book carefully dissects common interactions at the table with step-by-step advice on how to solicit recommendations from your server, how to tactfully send your food back, how to ask for help choosing wine without feeling intimidated, how to tip like a pro, and more.

    The New Rules of Dining Out invites food lovers to think more deeply about the complex systems that go into forming any restaurant, and about how their language and demeanor affect the service they receive. Better communication builds trust between guests and staff, which in turn leads to more joyful and satisfying dining experiences. At a time when the restaurant industry faces myriad existential challenges, it's more important than ever for diners to approach restaurants with compassion and enthusiasm. Reiner emphasizes the fact that hospitality is a two-way street that improves when customers become more invested in the success of their own meals.

    The New Rules of Dining Out encourages diners to lean forward, instead of back—to become more active participants in their restaurant experiences. This first-of-its-kind ""Diner's Bible"" will completely change how readers think about food, the art of dining, and their own role as restaurant guests.

    "

    Több