• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    The Chicago Chef's Table: Extraordinary Recipes from the Windy City

    The Chicago Chef's Table by Levin, Amelia;

    Extraordinary Recipes from the Windy City

    Sorozatcím: Chef's Table;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 25.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 652 Ft (12 050 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 1 012 Ft off)
      • Discounted price 11 640 Ft (11 086 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Second Edition
    • Kiadó Globe Pequot
    • Megjelenés dátuma 2023. június 1.
    • Kötetek száma Paper over boards

    • ISBN 9781493044382
    • Kötéstípus Könyv
    • Terjedelem160 oldal
    • Méret 254x215x16 mm
    • Súly 730 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 107 Color Photos, 50 Recipes Illustrations, unspecified
    • 508

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Celebrating Chicago's best restaurants and eateries with recipes and photograph, The New Chicago Chef's Table profiles signature ?at home? recipes from over 50 legendary dining establishments. A keepsake cookbook for tourists and locals alike, the book is a celebration of Chicago's farm-to-table way of life.

    Több

    Hosszú leírás:

    Celebrating Chicago's best restaurants and eateries with recipes and photograph, The New Chicago Chef's Table profiles signature ?at home? recipes from over 50 legendary dining establishments. A keepsake cookbook for tourists and locals alike, the book is a celebration of Chicago's farm-to-table way of life.

    "Chicago Chefs Table does an amazing job capturing Chicago cuisine, from street food to the fine dining institutions of the city. Use this book as a guide to experience all that Chicago has to offer."?Paul Kahan, Executive Chef/Owner, Blackbird Restaurant Group (Blackbird, Avec, BigStar, Publican) "Amelia's work accurately captures what we Chicagoans know­­?that our city is one of the world's great food cities. As you turn the pages, you can hear the raucous sounds of bustling dining rooms, watch the seeming chaos of the kitchen at full throttle, and smell and taste culinary creations as diverse the city itself. This book brings us the heartbeat of our food-centric city and lets us peer into Chicago's vibrantculinary soul. As I read it, I couldn't be prouder." ?Christopher Koetke, MBA, CEC, CCE; Executive Director, Kendall College School of Culinary Arts; Vice President Laureate International Universities Center of Excellence in Culinary Arts "As a Chicago chef, I am very proud of our ever growing and changing culinary scene. The chefs, stories, and recipes gathered in this book are a great showcase of what our amazing city has to offer!"?Stephanie Izard, Chef/Owner, Girl & the Goat and author of Girl in The Kitchen: How a Top Chef Cooks, Thinks, Shops, Eats and Drinks

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Score Takes Care of Itself: My Philosophy of Leadership

    The Score Takes Care of Itself: My Philosophy of Leadership

    Jamison, Steve;Walsh, Craig

    32 888 Ft

    The Chicago Chef's Table: Extraordinary Recipes from the Windy City

    The Chicago Chef's Table: Extraordinary Recipes from the Windy City

    Levin, Amelia;

    12 652 Ft

    happy time guide Valencia: 100 % Stadt erleben

    happy time guide Valencia: 100 % Stadt erleben

    van de Put, Fleur;

    7 207 Ft

    The Practice of Immortality: A Monk's Guide to Discovering Your Unlimited Potential for Health, Happiness, and Positivity

    The Practice of Immortality: A Monk's Guide to Discovering Your Unlimited Potential for Health, Happiness, and Positivity

    Shivanand, Ishan

    10 878 Ft

    Selected Works of George McCready Price: A Ten-Volume Anthology of Documents, 1903?1961

    Selected Works of George McCready Price: A Ten-Volume Anthology of Documents, 1903?1961

    Numbers, Ronald L.; (ed.)

    22 769 Ft

    Dark Testament ? and Other Poems: And Other Poems

    Dark Testament ? and Other Poems: And Other Poems

    Murray, Pauli; Alexander, Elizabeth;

    5 562 Ft

    The Book of Whys

    The Book of Whys

    Rodari, Gianni

    10 858 Ft

    Sarton Selected ? An Anthology of the Journals, Novels, and Poetry of May Sarton: An Anthology of the Journals, Novels, and Poetry of May Sarton

    Sarton Selected ? An Anthology of the Journals, Novels, and Poetry of May Sarton: An Anthology of the Journals, Novels, and Poetry of May Sarton

    Sarton, May; Daziel, Bradford Dunley;

    11 387 Ft

    Queer/Migration

    Queer/Migration

    Luibhéid, Eithne;

    7 080 Ft

    next