
The Living Fields
Our Agricultural Heritage
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 96.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 717 Ft off)
- Kedvezményes ár 38 868 Ft (37 018 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
48 585 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 1995. szeptember 7.
- ISBN 9780521401128
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 236x160x23 mm
- Súly 610 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 40 b/w illus. 4 tables 0
Kategóriák
Rövid leírás:
A readable account of how, where and when humans learned to domesticate plants and animals.
TöbbHosszú leírás:
All civilisations, ancient and modern, are founded on agriculture. In this fascinating account of one of the most fundamental aspects of humankind's march from prehistory to the present day, the author considers the evidence for the origins and evolution of agriculture in various parts of the world; a balanced view is presented based on the archaeology, botany, genetics, ecology and anthropology of domesticates and their wild relatives. The basic agricultural systems which emerged from areas yielding traces of the earliest plant and animal domestication are described, and their drastic modification in recent times is considered. In a concluding chapter the present situation is reviewed, and the possible risks of a system which now relies on a relatively small number of species to supply the majority of our food are discussed.
'... for all who wish to understand more fully the relations between humans and the plants, animals and environments on which they depend for life and survival, it will be a welcome and attractive introduction.' A. H. Bunting, Journal of Agricultural Science
Tartalomjegyzék:
1. 'Of Pride and Prejudice'... Jane Austen; 2. Evolution and revolution: the process of domestication; 3. Stones and bones; 4. The Near East; 5. Africa; 6. The Far East; 7. The Americas; 8. Some traditional techniques; 9. Where we stand; References; Index.
Több