• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Biology of Citrus
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 99.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        50 103 Ft (47 718 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 021 Ft off)
      • Kedvezményes ár 40 083 Ft (38 174 Ft + 5% áfa)

    50 103 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 1996. augusztus 28.

    • ISBN 9780521333214
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem244 oldal
    • Méret 229x152x17 mm
    • Súly 530 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 56 b/w illus. 20 tables
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Concise and heavily illustrated account of citrus biology, physiology, genetics and cultivation.

    Több

    Hosszú leírás:

    Biology of Citrus provides a concise and comprehensive discussion of all major developmental, genetic and horticultural aspects of citriculture in an easily readable text. The book deals with the history, distribution and climatic adaptation of the crop, followed by taxonomy and systematics, including a horticultural classification of edible citrus species. Subsequent chapters cover tree structure and function, reproductive physiology, including flowering, fruiting, productivity, ripening, post-harvest and fruit constituents. The main aspects of cultivated citrus, such as rootstocks, irrigation, pests, viruses and diseases are dealt with, leading to a concluding chapter that considers genetic improvement, including the use of tissue culture and plant biotechnology. The book includes many specially produced original illustrations and the extensive reading lists will make it invaluable for students and citrus specialists.

    'This work is of notable interest, based on the most up-to-date scientific and technical knowledge, which is undoubtedly useful for scholars of the subject and, in particular, for undergraduates as well as for students in advanced courses specialising in citriculture and horticulture.' P. L. Pisdani, Advances in Horticultural Science

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface; Acknowledgements; Introduction; 1. History and growing of citrus; 2. Citrus and its relatives; 3. The vegetative Citrus tree: development and function; 4. Reproductive physiology: flowering and fruiting; 5. Aspects of cultivated citrus; 6. Genetic improvement in citrus; Index.

    Több