• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Biology of Apples and Pears

    The Biology of Apples and Pears by Jackson, John E.;

    Sorozatcím: The Biology of Horticultural Crops;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 191.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        96 665 Ft (92 062 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 333 Ft off)
      • Kedvezményes ár 77 332 Ft (73 650 Ft + 5% áfa)

    96 665 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 2003. június 12.

    • ISBN 9780521380188
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem502 oldal
    • Méret 229x152x32 mm
    • Súly 900 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 66 b/w illus. 80 tables
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Biology of Apples and Pears is a comprehensive reference book on all aspects of pomology at the organ, tree and orchard level.

    Több

    Hosszú leírás:

    Biology of Apples and Pears is a comprehensive reference book on all aspects of pomology at the organ, tree and orchard level. It provides detailed information on propagation, root and shoot growth, root stock effects, canopy development in relation to orchard design, flowering, pollination, fruit set, fruit growth, fruit quality factors and quality retention in store. It also deals with mineral nutrition, water-relations and irrigation, diseases and pests and biotechnology. The book emphasises the scientific basis of modern tree and orchard management and fruit storage. It describes key cultivar differences and their physiology and genetics and environmental effects and cultivar x environment interactions in tropical and sub-tropical as well as temperate zone conditions. It is written for fruit growers, extension workers, plant breeders, biotechnologists and storage and crop protection specialists as well as for researchers and students of pomology and horticulture.

    '... the principal strengths of the volume are in its encyclopedic treatment ...' Chemistry & Industry

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction; 1. The growing of apples and pears; 2. Apples and pears and their relatives; 3. Apple and pear root systems: induction, development, structure and function; 4. The graft union, grafting and budding; 5. Mechanisms of rootstock and interstock effects on scion vigour; 6. The shoot system; 7. Leaves, canopies and light interception; 8. Photosynthesis, respiration, and carbohydrate transport partitioning and storage; 9. Flowers and fruits; 10. Eating quality and its retention; 11. Mineral nutrition; 12. Water relations; 13. Diseases, pests and resistance to these; 14. Biotechnology of apples and pears; Index.

    Több