• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Stress Physiology of Tea in the Face of Climate Change

    Stress Physiology of Tea in the Face of Climate Change by Han, Wen-Yan; Li, Xin; Ahammed, Golam Jalal;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 160.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        68 079 Ft (64 837 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 616 Ft off)
      • Discounted price 54 463 Ft (51 870 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2018
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2018. december 14.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9789811321399
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem361 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 895 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 17 Illustrations, black & white; 19 Illustrations, color
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    ?This book focuses on the existing knowledge regarding the effect of global climate change on tea plant physiology, biochemistry, and metabolism as well as economic and societal aspects of the tea industry. Specifically, this book synthesizes recent advances in the physiological and molecular mechanisms of the responses of tea plants to various abiotic and biotic stressors including high temperature, low temperature or freezing, drought, low light, UV radiation, elevated CO2, ozone, nutrient deficiency, insect herbivory, and pathogenic agents. This book also discusses challenges and potential management strategies for sustaining tea yield and quality in the face of climate change. 

    Dr. Wen-Yan Han is a Professor and Dr. Xin Li is an Associate Professor at the Tea Research Institute of the Chinese Academy of Agricultural Sciences (TRI, CAAS), Hangzhou, PR China. Dr. Golam Jalal Ahammed is an Associate Professor at the Department of Horticulture, College of Forestry, Henan University of Science and Technology, Luoyang, PR China.

    Több

    Hosszú leírás:

    ?This book focuses on the existing knowledge regarding the effect of global climate change on tea plant physiology, biochemistry, and metabolism as well as economic and societal aspects of the tea industry. Specifically, this book synthesizes recent advances in the physiological and molecular mechanisms of the responses of tea plants to various abiotic and biotic stressors including high temperature, low temperature or freezing, drought, low light, UV radiation, elevated CO2, ozone, nutrient deficiency, insect herbivory, and pathogenic agents. This book also discusses challenges and potential management strategies for sustaining tea yield and quality in the face of climate change. 

    Dr. Wen-Yan Han is a Professor and Dr. Xin Li is an Associate Professor at the Tea Research Institute of the Chinese Academy of Agricultural Sciences (TRI, CAAS), Hangzhou, PR China. Dr. Golam Jalal Ahammed is an Associate Professor at the Department of Horticulture, College of Forestry, Henan University of Science and Technology, Luoyang, PR China.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1. Global climate change, stress and tea production: Present and future.- Chapter 2. Understanding response of tea plants to heat stress and the mechanisms of adaptation.- Chapter 3. How tea plants deal with low temperatures?.- Chapter 4. Response of tea plants to moisture stress.- Chapter 5. Low light-induced changes in tea metabolite- A review.- Chapter 6. Ultraviolet (UV) radiation and Ozone: molecular and physiological adaptations in tea.- Chapter 7. Elevated carbon dioxide-induced perturbations in metabolism of tea plants.- Chapter 8. Nutrient deficiency or abundance in tea plants: Metabolism to productivity.- Chapter 9. Understanding and exploiting the impact of heavy metals stress on tea physiology and quality.- Chapter 10. Differential changes in tea quality as influenced by insect herbivory.- Chapter 11. Molecular and physiological mechanisms of defense against pathogens in tea plants.- Chapter 12. Role of micro-organism in improving stress tolerance of tea in the context of global climate change.- Chapter 13. Plant hormones as mediators of stress tolerance in tea plants.- Chapter 14. Understanding metabolomics of tea for improving stress tolerance.- Chapter 15. Toward the development of climate resilient tea: Physiological and molecular intervention. 

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Stress Physiology of Tea in the Face of Climate Change

    Stress Physiology of Tea in the Face of Climate Change

    Han, Wen-Yan; Li, Xin; Ahammed, Golam Jalal; (ed.)

    68 079 Ft

    next