
Soils, Land and Food
Managing the Land during the Twenty-First Century
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 109.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 516 Ft off)
- Kedvezményes ár 49 648 Ft (47 284 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
55 164 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 2003. január 9.
- ISBN 9780521820653
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem258 oldal
- Méret 229x152x16 mm
- Súly 527 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 24 b/w illus. 40 tables 0
Kategóriák
Rövid leírás:
This book describes how technological advances in soil and land management can help to increase food production.
TöbbHosszú leírás:
A major challenge of the twenty-first century will be to ensure sufficient global food production to cope with the burgeoning world population. Soils, Land and Food is a short text aimed at undergraduates, graduates, agricultural scientists and policy makers which describes how the use of technology in soil management can increase and sustain agricultural production. The book leads the reader through the development of techniques of land management and discusses reasons why some agricultural projects have succeeded while others have failed. It shows how surveying and protecting soils before new land is brought into cultivation, raising soil fertility, increasing inputs and improving economic conditions can all help to increase food production. Particular emphasis is placed on the need for both economic change and technological intervention in developing countries where, in many cases, food production will need to more than double in the next fifty years.
'... Professor Wild's book deserves to be studied by a wide audience.' Experimental Agriculture
Tartalomjegyzék:
Preface; Acknowledgements; 1. Managing land for food production in the twenty-first century: an outline; 2. Natural resources for sustainable development; 3. The development of agriculture and systems of land management; 4. Maintaining and improving soil fertility; 5. Land degradation and its control; 6. Raising yields: use of fertilisers; 7. Raising yields: water for rainfed crops and irrigation; 8. Managing change for land use; 9. Increasing and sustaining agricultural production; 10. Increasing agricultural production: examples of Africa, India and China; 11. Prospects, uncertainties and summary; References; Index.
Több