SIFT: The Elements of Great Baking
 
A termék adatai:

ISBN13:9781529906226
ISBN10:1529906229
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem: oldal
Méret:253x195x27 mm
Súly:1272 g
Nyelv:angol
0
Témakör:

SIFT

The Elements of Great Baking
 
Kiadó: Ebury Press
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 30.00
Becsült forint ár:
14 490 Ft (13 800 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

11 592 (11 040 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 2 898 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2024. június 30.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
Hosszú leírás:

'Every page is a masterclass in better baking' ? Nigel Slater

'When your bake rebels, trust in SIFT. Nicola Lamb solves the many mysteries of baking: why ganache misbehaves, why dough acts up, and what ?until golden brown? truly means. Informative, enriching, and so delicious' ? Yotam Ottolenghi

'Nicola understands and explains baking like nobody else' ? Jamie Oliver

'Simply extraordinary recipes' ? Helen Goh

'Everything you ever wanted to know about baking but were too afraid to ask' ? Felicity Cloake

Nicola Lamb is the go-to person for all your baking questions and cravings. In her essential new baking bible, SIFT, she takes the fear out of failure and offers up an inspiring collection of over 100 delicious bakes.

In the first half of the book, Nicola breaks down the key elements and techniques with boundless enthusiasm and beautiful illustrations. Explore every how and why of baking and move forward with complete confidence ? you'll never again wonder why your custard has curdled, why your sponge didn't rise or why your panna cotta didn't set.

Nicola's recipes are divided into the time it takes to make a bake, ranging from gooey cookies and airy cakes that you can whip up in an afternoon to fabulous showstoppers you can devote a weekend to. These include:

Bake in an afternoon: Roasted Strawberry Victoria Sponge, Miso Walnut Double-Thick Chocolate-Chip Cookies and Bread-and-Butter Pudding with Caramel Mandarins
Bake in a day: Salted Vanilla and Pistachio Layer Cake, Fancy Rhubarb Tart and Olive Oil Brie-oche with Roasted Grapes
Bake in a weekend: Mocha Passionfruit Opera Cake, Pain au Chocolat and Tiramichoux