• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Plants in Agriculture

    Plants in Agriculture by Forbes, James C.; Watson, Drennan;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 70.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        35 427 Ft (33 740 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 543 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 884 Ft (30 366 Ft + 5% áfa)

    35 427 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 1992. augusztus 20.

    • ISBN 9780521427913
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem372 oldal
    • Méret 244x188x18 mm
    • Súly 665 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The effective management of plants is fundamental to all agricultural enterprise, making plant science a key discipline for all growers. This book provides an integrated explanation of all aspects of plant structure and function for students of agriculture, horticulture and applied biology, with the aim of highlighting the practical relevance of plant science to agriculture. Each chapter is self-contained and self-explanatory, with specific chapters covering energy, water, minerals, structure, growth and development from sowing to harvest, environmental effects and controls, breeding, vegetative propagation, field production and yield, and the nutritional content of produce. Taken as a whole, Plants in Agriculture fulfills the need for a single text which promotes a comprehensive understanding of how plants operate in agriculture.

    "...a user-friendly text that is concisely written and well-organized....I recommend this book as one suitable for undergraduate agriculture courses that follow introductory biology." Laura A. Morrison, Plant Science Bulletin

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface; 1. Plants as the basis of agriculture; 2. Plants and water; 3. Plants and minerals; 4. Plant strength and integrity; 5. Plant growth and development: seed and seedling; 6. Plant growth and development: the vegetative plant; 7. Plant growth and development: flower, fruit and seed; 8. Plant growth and development: environmental effects and internal control; 9. Plant variation, inheritance and breeding; 10. Vegetative propagation; 11. Crop production and yield; 12. Plants as food; Index.

    Több