
Plant Lectins
Sorozatcím: Chemistry and Pharmacology of Natural Products;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 121.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 248 Ft off)
- Kedvezményes ár 48 990 Ft (46 658 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
61 238 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 1992. február 6.
- ISBN 9780521328241
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem272 oldal
- Méret 236x160x20 mm
- Súly 512 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Lectins are natural products found mainly in plants. Their properties are examined in this book.
TöbbHosszú leírás:
This volume surveys the chemistry, biochemistry, biosynthesis, metabolism and pharmacological properties of lectins. Lectins, which are most commonly found in plants, are widespread natural products with striking biological activities. Their specific ability to recognise and bind to simple or complex saccharides facilitates their role as effective information protein molecules. As agents of cell-to-cell recognition, lectins promote symbiosis between plants and specific nitrogen-fixing soil bacteria. As natural defensive molecules, they can protect plants against predators such as bacteria, fungi and insects. As part of our diet, lectins are powerful exogenous growth factors in the small intestine and influence our health, the digestive function and the bacterial ecology of the alimentary tract. Lectins are also important research tools in preparative biochemistry and cell science.
"...can be recommended as an invaluable source of information for the more advanced student and the specialist whose research involves the use of lectins..." Quarterly Review of Biology
Tartalomjegyzék:
Introduction; 1. Lectins and their specificity; 2. Structure of lectins; 3. Localization and biosynthesis in plants; 4. Biological functions in plants; 5. Effects on blood cells; 6. General effects on animals cells; References; Glossary; Index.
Több