• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutritional Biochemistry of the Vitamins

    Nutritional Biochemistry of the Vitamins by Bender, David A.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 140.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        70 854 Ft (67 480 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 171 Ft off)
      • Kedvezményes ár 56 683 Ft (53 984 Ft + 5% áfa)

    70 854 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2, Revised
    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 2003. szeptember 18.

    • ISBN 9780521803885
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem514 oldal
    • Méret 236x157x36 mm
    • Súly 920 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    An authoritative and comprehensive review of current research in vitamin nutrition, deficiency and metabolism.

    Több

    Hosszú leírás:

    The vitamins are a chemically disparate group of compounds whose only common feature is that they are dietary essentials that are required in small amounts for the normal functioning of the body and maintenance of metabolic integrity. Metabolically they have diverse function, as coenzymes, hormones, antioxidants, mediators of cell signaling and regulators of cell and tissue growth and differentiation. This book explores the known biochemical functions of the vitamins, the extent to which we can explain the effects of deficiency or excess and the scientific basis for reference intakes for the prevention of deficiency and promotion of optimum health and well-being. It also highlights areas where our knowledge is lacking and further research is required. It provides a compact and authoritative reference volume of value to students and specialists alike in the field of nutritional biochemistry, and indeed all who are concerned with vitamin nutrition, deficiency and metabolism.

    "...an excellent reference source...I highly recommend this book as a textbook for advanced students in nutrition." George Wolf, University of California Berkeley, American Journal of Clinical Nutrition

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. The vitamins; 2. Vitamin A: Retinoids and Carotenoids; 3. Vitamin D; 4. Vitamin E: Tocopherols and Tocotrienols; 5. Vitamin K; 6. Vitamin B1: Thiamin; 7. Vitamin B2: Riboflavin; 8. Niacin; 9. Vitamin B6; 10. Folate and other pterins and vitamin B12; 11. Biotin (vitamin H); 12. Pantothenic acid; 13. Vitamin C (ascorbic acid); 14. Marginal compounds and phytonutrients.

    Több