• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome

    Nutrition in the Control of Inflammation by Ferguson, Bradley S.; Frese, Steven;

    Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        74 235 Ft (70 700 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 847 Ft off)
      • Discounted price 59 388 Ft (56 560 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2024. november 26.

    • ISBN 9780443189791
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem450 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 920 g
    • Nyelv angol
    • 657

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome is a comprehensive guide that delves into the intricate relationship between diet and inflammation to regulate inflammatory diseases. Divided into five insightful sections, this book provides an introduction to the microbiome and epigenome in nutrition, exploring the impact of diet, lifestyle, and the microbiome on the development of inflammatory diseases. With a focus on nutrition and the epigenome in metabolic and cardiovascular diseases, the chapters tackle crucial topics such as histone modifications, DNA methylation, and non-coding RNAs in disease progression. Addressing health disparities in diet, epigenetics, and gut microbes, this book is a valuable resource for nutrition researchers, nutritionists, postgraduate students, and professionals in related fields. From the multifactorial microbial networks shaping aging to practical applications for diet and lifestyle improvements, this book offers practical insights for enhancing microbial and epigenetic health.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section I. Introduction
    1. Introduction: Nutrition, the microbiome, and the epigenome in human health and disease
    Section II. Diet, lifestyle and the microbiome in development and inflammatory diseases
    2. Multifactorial microbial networks shape aging and neurodegeneration
    3. The microbiome in infant gut health and development
    4. Fiber and the gut microbiome and its impact on inflammation
    5. Diet-specific impacts on the gut microbiome and their relation to health and inflammation
    6. Hypertension, obesity, and the microbiome in cardiovascular disease
    Section III. Nutrition and the epigenome in metabolic and cardiovascular diseases
    7. Obesity, histone acetylation, and insulin resistance
    8. Diet, histone modifications and cardiovascular diseases
    9. Diet, DNA methylation, and cardiovascular disease
    10. Obesity and noncoding RNAs in epigenetic inheritance of metabolic disease
    11. Caloric restriction in the epigenetic regulation of aging and longevity
    Section IV. Diet, epigenetics, and the microbiome in inflammatory disease
    12. Gut microbiome, epigenetics, and neuro-inflammatory disease
    13. Obesity, gut bacteria, and the epigenetic control of metabolic disease
    14. Dietary impact on the gut microbiome and epigenome and regulation of gut inflammation
    Section V. Conclusions: practical applications for diet in inflammation
    15. Practical applications for diet and lifestyle to improve microbial and epigenetic health

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome

    Nutrition in the Control of Inflammation: Emerging Roles for the Microbiome and Epigenome

    Ferguson, Bradley S.; Frese, Steven; (ed.)

    74 235 Ft

    next