• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    History of Food and Nutrition Toxicology

    History of Food and Nutrition Toxicology by Haugabrooks, Esther; Hayes, A. Wallace;

    Sorozatcím: History of Toxicology and Environmental Health;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 109.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        46 237 Ft (44 036 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 247 Ft off)
      • Discounted price 36 990 Ft (35 229 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2023. augusztus 24.

    • ISBN 9780128212615
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem348 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 540 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 50 illustrations (10 in full color)
    • 531

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    **Selected for Doody’s Core Titles? 2024 in Nutrition**

    History of Food and Nutrition Toxicology, part of the History of Toxicology and Environmental Health series, provides an overview of history in the field to help readers better understand future applications for evaluating newer and valuable approaches and their impacts on human health. The book explores issues associated with chemical contaminants, toxicants, the use of dietary supplements and pharmaceuticals, and increasing concerns surrounding food toxicity and safety. The addition of historical case studies and end-of chapter questions make the book ideal for toxicologists, food scientists, pharmaceutical scientists, and other researchers who want to understand current state and future challenges in the field.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to food and nutritional toxicology
    2. The Inherent toxicants
    3. Vitamins and Minerals
    4. Food Preparation
    5. Manufacturing
    6. Contaminants
    7. Additives
    8. History of GRAS
    9. Dietary Supplements
    10. Therapeutics
    11. Synergistic Effects
    12. Food Intolerance and Allergies
    13. Historical Case studies
    14. Cross Disciplines of Food and Nutritional toxicology
    15. Food Safety Compliance and Legislation
    16. Food Safety Assessments and Methodologies
    17. Risk assessment

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    History of Food and Nutrition Toxicology

    History of Food and Nutrition Toxicology

    Haugabrooks, Esther; Hayes, A. Wallace; (ed.)

    46 237 Ft

    next