• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    HIGH CUISINE

    HIGH CUISINE by Schneider, André;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 65.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        27 573 Ft (26 260 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 379 Ft off)
      • Discounted price 26 194 Ft (24 947 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma NED, New edition
    • Kiadó Nachtschatten Verlag
    • Megjelenés dátuma 2024. május 28.

    • ISBN 9783037886762
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem402 oldal
    • Méret 28x215x300 mm
    • Súly 1931 g
    • Nyelv angol
    • 726

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    André Schneider's culinary journey is a testament to his passion for both cooking and cannabis. Over the span of 15 years, he has immersed himself in diverse cuisines from around the globe, exploring the integration of cannabis into culinary creations. "HIGH CUISINE," the culmination of André's extensive experience and expertise, invites readers to embark on his flavorful expedition.Throughout the pages of "HIGH CUISINE," André shares the insights gained from his travels across continents, offering a unique perspective on the fusion of cannabis with traditional and contemporary dishes. His dedication to crafting delicate and innovative food shines through, as does his profound fascination with the cannabis plant and its culinary potential.Durchgehend 4-fabig, mit 125 ausführlich erklärten Rezepten. Englischsprachig.Published in collaboration with Nachtschatten Verlag, a renowned Swiss publisher specializing in cannabis-related literature for four decades, this book represents a harmonious blend of culinary artistry and cannabis culture. With André Schneider as your guide, prepare to discover a tantalizing array of recipes and techniques that showcase the versatility and complexity of high cuisine.

    Több