• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Guide to Ruminant Anatomy ? Dissection and Clinical Aspects: Dissection and Clinical Aspects

    Guide to Ruminant Anatomy ? Dissection and Clinical Aspects by Mansour, M;

    Dissection and Clinical Aspects

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 152.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        76 927 Ft (73 264 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 693 Ft off)
      • Discounted price 69 234 Ft (65 938 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2. Aufl.
    • Kiadó Wiley?Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2023. április 3.

    • ISBN 9781119800835
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem304 oldal
    • Méret 254x203x15 mm
    • Súly 767 g
    • Nyelv angol
    • 572

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Guide to Ruminant AnatomyFamiliarize yourself with the anatomy of ruminants and food animals with this up-to-date guideGuide to Ruminant Anatomy provides a richly illustrated guide tailored to the practical needs of veterinary clinicians. Divided for ease of use into sections representing different parts of the ruminant body, this in-depth introduction uses real dissection images to familiarize readers in detail with the internal and external anatomy of caprine, ovine, and bovine animals. It provides an outstanding demonstration of the relevance of anatomy in clinical settings.Guide to Ruminant Anatomy readers will also find:* Practical clinical applications discussed by board certified clinicians in each chapter* Line drawings corresponding to dissection images of embalmed specimens* Learning objectives in each section, tying key concepts to clinician development* A companion website featuring laboratory videos demonstrating relevant anatomyGuide to Ruminant Anatomy is an essential guide for veterinary students studying anatomy of food animals, as well as veterinary practitioners of all kinds looking for an easy-to-use reference on ruminant anatomy.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Guide to Ruminant Anatomy ? Dissection and Clinical Aspects: Dissection and Clinical Aspects

    Guide to Ruminant Anatomy ? Dissection and Clinical Aspects: Dissection and Clinical Aspects

    Mansour, M;

    76 927 Ft

    Sarah Morris: All Systems Fail: All Systems Fail

    Sarah Morris: All Systems Fail: All Systems Fail

    Funcke, Bettina ; Raza, Asad;

    24 292 Ft

    next