
Geographies of Food and Power
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 36.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 744 Ft off)
- Discounted price 14 976 Ft (14 263 Ft + 5% áfa)
18 720 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2022. augusztus 17.
- ISBN 9780367747664
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem210 oldal
- Méret 246x174 mm
- Súly 900 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 15 Illustrations, black & white; 56 Illustrations, color; 56 Halftones, color; 15 Line drawings, black & white 530
Kategóriák
Rövid leírás:
This book provides a comprehensive overview of the production and consumption of food, suitable for use in undergraduate classrooms, either at the intermediate or advanced level.
Több
Hosszú leírás:
This book provides a comprehensive overview of the production and consumption of food, suitable for use in undergraduate classrooms, either at the intermediate or advanced level.
It takes an intersectional approach to difference and power and approaches standard subjects in the geography of food with a fresh perspective focusing on inequality, uneven production and legacies of colonialism. The book also focuses on places and regions often overlooked in conventional narratives, such as the Americas in the domestication of plants. The topics covered in the textbook include:
- descriptions and analyses of food systems
- histories of agricultural development with a focus on the roles of different regions
- major commodities such as meat, grains and produce with a focus on the place of production
- contemporary challenges in the food system, including labor, disasters/conflict and climate change
- recent and emerging trends in food and agriculture such as lab-grown meat and vertical urban farms
Geographies of Food and Power takes a synthetic approach by discussing food as something produced within an interconnected system, in which labor, food quality and the environment are considered together. It will be a valuable resource for students of human geography, environmental geography, economic geography, food studies and development.
"This is the geography textbook for the class I always wished I?d taken, progressing from introductory concepts to sophisticated analysis over the arc of a semester. With terrific suggestions for supplementary reading, watching, and discussion, Amy Trauger?s Geographies of Food and Power is set to become a classic foundation for generations of geographers."
Raj Patel, Research Professor, Lyndon B. Johnson School of Public Affairs, The University of Texas at Austin, USA.
"Geographies of Food and Power makes a critical contribution to ongoing debates about the historical and contemporary structures of our food system along with the social and environmental implications. Using an intersectional lens, Trauger introduces several concepts and theoretical perspectives to reveal challenges and point to promising pathways forward. This is an essential text for students of geography and food studies along with anyone interested in just and sustainable food futures."
Charles Z. Levkoe, Canada Research Chair in Equitable and Sustainable Food Systems, Lakehead University, Canada.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1: Food and Power Chapter 1 ? The Geographies of Food Chapter 2 ? Geography and Power Part 2: Food for Thought Chapter 3 ? The Origins of Food Chapter 4 ? The Nexus of Production and Consumption Chapter 5 ? Food System Contradictions Chapter 6 ? The Right to Food Part 3: What We Eat Chapter 7 ? Produce: Fruits and Vegetables Chapter 8 ? Seeds: Grains, Pulses and Nuts Chapter 9 ? Protein: Meat, Fish, Dairy and Eggs Chapter 10 ? Tropical Commodities: Beverages, Fruits, Sugar and Spices Chapter 11 ? Not Food: Ingredients and Additives Part 4: Challenges in the Global Food System Chapter 12 ? Labor Chapter 13 ? Conflict and Disasters Chapter 14 ? Climate Change Chapter 15 ? The Future of Food
Több
Geographies of Food and Power
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
18 720 Ft

Altered States of Consciousness: Experiences Out of Time and Self
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 527 Ft

Fun With Ladybird#Fun With Ladybird: Stick-And-Play Book: On The Road: Stickerbuch
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
2 525 Ft

Neuropsychiatric Disorders and Epigenetics
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
55 146 Ft

Cuties Diary with Key-Keeper Necklace
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
5 031 Ft

The Oxford History of the Ancient Near East: Volume II: From the End of the Third Millennium BC to the Fall of Babylon
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
70 854 Ft

Angela Harding: Seal Song (Blank Sketch Book)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
7 766 Ft

Almost Flying
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
3 492 Ft

An Englishman Looks at the World (Esprios Classics): Being a Series of Unrestrained Remarks upon Contemporary Matters
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
12 039 Ft