• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Genetic Improvement of Farmed Animals
      • Kiadói listaár GBP 72.75
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        36 818 Ft (35 065 Ft + 5% áfa)

    36 818 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó CAB International
    • Megjelenés dátuma 2020. december 10.

    • ISBN 9781789241716
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem496 oldal
    • Méret 246x189x26 mm
    • Súly 1400 g
    • Nyelv angol
    • 713

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This text provides a thorough grounding in the basic sciences underpinning current farmed animal breeding practice. It relates science to practical application in all the major farmed animal species: cattle, sheep, goats, poultry, pigs and fish.

    Több

    Hosszú leírás:

    Genetic Improvement of Farmed Animals provides a thorough grounding in the basic sciences underpinning farmed animal breeding. Relating science to practical application, it covers all the major farmed animal species: cattle, sheep, goats, poultry, pigs and aquaculture species.

    The book:

    - Provides comprehensive coverage - from fundamental genetics, analysis of variation, prediction of breeding values and response to selection, through to application of modern genomics and biotechnology.
    - Illustrates the practical application of theory in temperate and tropical systems.
    - Outlines current practice and explores future directions, including sustainability and ethical implications, to leave readers completely up to date.

    Based on the previous bestseller, Genetic Improvement of Cattle and Sheep, this book has been completely revised, expanded and redesigned to be an essential textbook for undergraduate, masters and other early postgraduate-level students in agriculture, animal and veterinary science, as well as breeders, farmers, industry technical staff, advisors and extension workers.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    • Chapter 1: The origins and roles of today's livestock breeds
    • Chapter 2: Genes, genetic codes and genetic variation
    • Chapter 3: Strategies for genetic improvement
    • Chapter 4: What affects response to selection within breeds?
    • Chapter 5: Tools and technologies in animal breeding
    • Chapter 6: Analysing genetic variation in farm animals
    • Chapter 7: Predicting breeding values
    • Chapter 8: Dairy cattle breeding
    • Chapter 9: Beef cattle breeding
    • Chapter 10: Sheep and goat breeding
    • Chapter 11: Poultry breeding
    • Chapter 12: Pig breeding
    • Chapter 13: Aquaculture breeding
    • Chapter 14: Future directions

    Több