Genetic Improvement of Farmed Animals

 
Kiadó: CABI
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 69.30
Becsült forint ár:
33 471 Ft (31 878 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

30 125 (28 690 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 3 347 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
 
 
 
A termék adatai:

ISBN13:9781789241716
ISBN10:1789241715
Kötéstípus:Puhakötés
Terjedelem:496 oldal
Méret:246x192x30 mm
Súly:1276 g
Nyelv:angol
1189
Témakör:
Rövid leírás:

This text provides a thorough grounding in the basic sciences underpinning current farmed animal breeding practice. It relates science to practical application in all the major farmed animal species: cattle, sheep, goats, poultry, pigs and fish.

Hosszú leírás:

Genetic Improvement of Farmed Animals provides a thorough grounding in the basic sciences underpinning farmed animal breeding. Relating science to practical application, it covers all the major farmed animal species: cattle, sheep, goats, poultry, pigs and aquaculture species.

The book:

- Provides comprehensive coverage - from fundamental genetics, analysis of variation, prediction of breeding values and response to selection, through to application of modern genomics and biotechnology.
- Illustrates the practical application of theory in temperate and tropical systems.
- Outlines current practice and explores future directions, including sustainability and ethical implications, to leave readers completely up to date.

Based on the previous bestseller, Genetic Improvement of Cattle and Sheep, this book has been completely revised, expanded and redesigned to be an essential textbook for undergraduate, masters and other early postgraduate-level students in agriculture, animal and veterinary science, as well as breeders, farmers, industry technical staff, advisors and extension workers.