• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century: International and Comparative Perspectives

    Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century by Phillips, Jim; Smith, David F.;

    International and Comparative Perspectives

    Sorozatcím: Routledge Studies in the Social History of Medicine; 10;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 145.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        73 384 Ft (69 890 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 677 Ft off)
      • Kedvezményes ár 58 708 Ft (55 912 Ft + 5% áfa)

    73 384 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

    Több

    Hosszú leírás:

    This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. A range of important case studies, from pasteurisation in Britain to the E coli outbreak offers new material for those interested in science policy and the role of expertise in modern political culture.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Food Policy and Regulation: a Multiplicity of Actors and Experts David F. Smith and Jim Phillips 2. Compositional Food Standards in the United Kingdom: the Case of the Willis Inquiry, 1929-1934 Michael French and Jim Phillips 3. The Pasteurisation of England: the Science, Culture and Health Implications of Milk Processing, 1900-1950 Peter J. Atkins 4. Veterinary Inspection and Food Hygiene in the Twentieth Century Peter A. Koolmees 5. The People's League of Health and the Campaign Against Bovine Tuberculosis in the 1930s L. Margaret Barnett 6. 'Axes to Grind': Popularising the Science of Vitamins, 1920s and 1930s Harmke Kamminga 7. The Rise and Fall of the Scientific Food Committee During the Second World War David F. Smith 8. The Food Supply in the Netherlands During the Second World War Gerard Trienekens 9. Vitamins Win the War: Nutrition, Commerce, and Patriotism in the United States During the Second World War Rima D. Apple 10. The United Nations Protein Advisory Group Josh Ruxin 11. Food Standards in the United States: the Case of the Peanut Butter and Jelly Sandwich Suzanne White Junod 12. Departmental, Professional, and Political Agendas in the Implementation of the Recommendations of a Food Crisis Enquiry: the Milne Report and Inspection of Overseas Meat Plants Lesley Diack, T. Hugh Pennington, Elizabeth Russell and David Smith 13. Post-War Nutrition Science and Policy Making in Britain c.1945-1994: the Case of Diet and Heart Disease Mark W. Bufton and Virginia Berridge 14. Recent Experiences in Food Poisoning: Science and Policy, Science and the Media T. Hugh Pennington 15. Regulating GM Foods in the 1980s and 1990s David Barling

    Több