• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Processing: Principles and Applications

    Food Processing by Clark, Stephanie; Jung, Stephanie; Lamsal, Buddhi;

    Principles and Applications

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 142.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        72 346 Ft (68 901 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 235 Ft off)
      • Discounted price 65 111 Ft (62 011 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2nd Edition
    • Kiadó Wiley?Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2014. május 23.

    • ISBN 9780470671146
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem592 oldal
    • Méret 252x196x37 mm
    • Súly 1212 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Food Processing: Principles and Applications second edition is the fully revised new edition of this best?selling food technology title.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food Processing: Principles and Applications second edition is the fully revised new edition of this best-selling food technology title.Advances in food processing continue to take place as food scientists and food engineers adapt to the challenges imposed by emerging pathogens, environmental concerns, shelf life, quality and safety, as
    well as the dietary needs and demands of humans. In addition to covering food processing principles that have long been essential to food quality and safety, this edition of Food Processing: Principles and Applications, unlike the former edition, covers microbial/enzyme inactivation kinetics, alternative food processing technologies
    as well as environmental and sustainability issues currently facing the food processing industry.

    The book is divided into two sections, the first focusing on principles of food processing and handling, and
    the second on processing technologies and applications. As a hands-on guide to the essential processing principles and their applications, covering the theoretical and applied aspects of food processing in one accessible volume, this book is a valuable tool for food industry professionals across all manufacturing sectors, and serves as a relevant primary or supplemental text for students of food science.

    "As a hands-on guide to the essential processingprinciples and their applications, covering the theoretical andapplied aspects of food processing in one accessible volume, thisbook is a valuable tool for food industry professionals across allmanufacturing sectors, and serves as a relevant primary orsupplemental text for students of food science." ( Biotechnology, Agronomy, Society and Environment , 1October 2014)

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Processing: Principles and Applications

    Food Processing: Principles and Applications

    Clark, Stephanie; Jung, Stephanie; Lamsal, Buddhi; (ed.)

    72 346 Ft

    next