Food and Agricultural Tourism: Theory and Best Practice

Food and Agricultural Tourism

Theory and Best Practice
 
Kiadás sorszáma: 1
Kiadó: Routledge
Megjelenés dátuma:
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 42.99
Becsült forint ár:
19 725 Ft (18 786 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

15 780 (15 029 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 20% (kb. 3 945 Ft)
A kedvezmény érvényes eddig: 2023. június 30.
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: Általában 3-5 hét.
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
 
 
Hosszú leírás:

This book fills a gap in the growing academic discipline of food and agricultural tourism, offering the first multidisciplinary approach to food tourism and the role it plays in economic development, destination marketing, and gastronomic exploration. It provides a comprehensive introduction to the discipline by considering food tourism in connection with both cultural values and important issues in agriculture, food consumption and safety, and rural heritage and sustainability. Complemented by a wide range of international case studies, key definitions and study questions, this is an essential reading for students of tourism, geography and economic development studies.

Tartalomjegyzék:
? 2018 Susan L. Slocum and Kynda R. Curtis