• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Effet des variétés de cidre de pomme sur les propriétés chimiques et sensorielles du cidre

    Effet des variétés de cidre de pomme sur les propriétés chimiques et sensorielles du cidre by Gahtori, Bhawana; Kumar, Harish; Khan, Javed;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 39.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        16 925 Ft (16 119 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 846 Ft off)
      • Discounted price 16 079 Ft (15 313 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Editions Notre Savoir
    • Megjelenés dátuma 2021. január 1.

    • ISBN 9786204141718
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem76 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv francia
    • 175

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    La présente enqu?te intitulée "Effet des variétés de pommes sur les propriétés chimiques et sensorielles du cidre" a été menée pour étudier la composition de différentes variétés de pommes et la préparation du cidre des produits transformés. Deux variétés de pommes ont été évaluées (Golden Delicious et Red Delicious) pour la fabrication du cidre. Comme il s'agit d'une source riche en sucre, elle a été sélectionnée pour le développement du produit transformé. Le produit a déj? été préparé par l'incorporation de différentes proportions de jus de pomme avec les ingrédients. Le produit transformé a été soumis ? une évaluation organoleptique en jugeant l'acceptation de différentes concentrations de finger millet dans le produit transformé. En conclusion, la variété Red Delicious peut ?tre substituée avec succ?s pour une meilleure production de cidre en raison de sa teneur élevée en sucre, de son contenu phénolique élevé, de son pH élevé et de sa faible acidité titrable.

    Több