Edible Fungi of Britain and Northern Europe: How to Identify, Collect and Prepare

Edible Fungi of Britain and Northern Europe

How to Identify, Collect and Prepare
 
Sorozatcím: WILDGuides; 120;
Kiadó: Princeton University Press
Megjelenés dátuma:
Kötetek száma: Print PDF
 
Normál ár:

Kiadói listaár:
GBP 17.99
Becsült forint ár:
8 689 Ft (8 275 Ft + 5% áfa)
Miért becsült?
 
Az Ön ára:

7 820 (7 448 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 869 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
 
Beszerezhetőség:

Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
 
  példányt

 
 
 
 
A termék adatai:

ISBN13:9780691245195
ISBN10:0691245193
Kötéstípus:Keménykötés
Terjedelem:160 oldal
Méret:246x170 mm
Nyelv:angol
Illusztrációk: 429 color + 45 b/w illus.
681
Témakör:
Hosszú leírás:

A richly illustrated guide to edible mushrooms by one of Europe?s leading fungi experts

In this beautifully illustrated introductory guide, Jens Petersen shows how to successfully identify and forage for edible mushrooms, and then how to prepare them for the table to ensure a delicious culinary experience, even if you're a first-time forager.

Accessible and user-friendly, the book opens with a substantial introduction to fungi?what to look for, where to find them and how to collect and cook them. Other topics include edible and poisonous fungi, conserving mushrooms and other uses of fungi. The book then covers the most common major groups, including morels, wood cauliflower, polypores, boletes, tooth fungi, chanterelles, horn of plenty, brittlegills, milkcaps, agarics, puffballs and jelly fungi. For many of these groups, notable subkinds are given their own treatment. With practice, the book will enable you to identify mushrooms such as yellow chanterelles, blueing boletes with orange tube mouths, green brittlegills and milkcaps with orange milk.

Featuring more than 400 stunning colour photographs and more than forty black-and-white illustrations, this book will enhance the experience of every mushroom forager and wild-table chef.



"If learning about fungi and foraging in the wild is your thing, you won?t go wrong with this excellent book."---Lee Senior, Towpath Talk