A termék adatai:
ISBN13: | 9781119371168 |
ISBN10: | 1119371163 |
Kötéstípus: | Keménykötés |
Terjedelem: | 1504 oldal |
Méret: | 280x221x67 mm |
Súly: | 4002 g |
Nyelv: | angol |
710 |
Témakör:
Diseases of Poultry
2 Volume Set
Kiadás sorszáma: 14th Edition
Kiadó: Wiley?Blackwell
Megjelenés dátuma: 2020. január 14.
Normál ár:
Kiadói listaár:
GBP 202.95
GBP 202.95
Az Ön ára:
88 222 (84 021 Ft + 5% áfa )
Kedvezmény(ek): 10% (kb. 9 802 Ft)
A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Kattintson ide a feliratkozáshoz
Beszerezhetőség:
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Nem tudnak pontosabbat?
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Hosszú leírás:
The most complete and definitive reference to all aspects of poultry diseases, Diseases of Poultry, Fourteenth Edition has been fully revised and updated to offer a comprehensive survey of current knowledge.
* Updates the definitive reference of poultry health and disease
* Provides more clinically relevant information on management of specific diseases, contributed by clinical poultry veterinarians
* Offers information on disease control in organic and antibiotic-free production
* Presents more concise, streamlined chapters for ease of use
* Incorporates advances in the field, from new diagnostic tools and information to changes brought about by the increasing globalization and the re-emergence of zoonotic pathogens
* Updates the definitive reference of poultry health and disease
* Provides more clinically relevant information on management of specific diseases, contributed by clinical poultry veterinarians
* Offers information on disease control in organic and antibiotic-free production
* Presents more concise, streamlined chapters for ease of use
* Incorporates advances in the field, from new diagnostic tools and information to changes brought about by the increasing globalization and the re-emergence of zoonotic pathogens