• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Crop Evolution, Adaptation and Yield

    Crop Evolution, Adaptation and Yield by Evans, Lloyd T.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 74.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        37 451 Ft (35 668 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 490 Ft off)
      • Kedvezményes ár 29 961 Ft (28 534 Ft + 5% áfa)

    37 451 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma New ed
    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 1996. május 2.

    • ISBN 9780521295581
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem514 oldal
    • Méret 229x153x25 mm
    • Súly 848 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 144 b/w illus. 8 tables
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A major 1993 review of the domestication, adaptation and improvement of crop plants.

    Több

    Hosszú leírás:

    In this major 1993 work, Lloyd Evans provides an integrated view of the domestication, adaptation and improvement of crop plants, bringing together genetic diversity, plant breeding, physiology and aspects of agronomy. Considerations of yield and maximum yield provide continuity throughout the book. Food, feed, fibre, fuel and pharmaceutical crops are all discussed. Cereals, grain legumes and root crops, both temperate and tropical, provide many of the examples, but pasture plants, oilseeds, leafy crops, fruit trees and others are also considered. After the introductory chapter, the increasing significance of crop yields to the world's food supply is highlighted. The next three chapters consider changes to crop plants over the last ten thousand years, including domestication, adaptation and improvement. Aimed at research workers and advanced students in crop physiology and ecology, agronomy and plant breeding, this book also reaches conclusions of relevance to those concerned with developmental policy, agricultural research and management, environmental quality, resource depletion and human history.

    'Professor Evans has presented in this extraordinaty book an excellent synthesis of the subject ... The availability of a paperback edition within three years of its first publication, should ensure its use by ecologists, plant physiologists, and agricultural scientists in all developing countries.' J. P. S. Chauhan, International Journal of Ecology and Environmental Sciences

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction; 2. Crop yields and world food supply; 3. The domestication of crop plants; 4. Adaptation and the ecology of yield; 5. Physiological aspects of crop improvement; 6. Increases in yield: trends and limits; 7. Inputs and the efficient use of resources; 8. The future of yield.

    Több