
Cork: Biology, Production and Uses
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 118.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 011 Ft off)
- Kedvezményes ár 40 044 Ft (38 138 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
50 055 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2007. március 29.
- ISBN 9780444529671
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem346 oldal
- Méret 240x165 mm
- Súly 780 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This comprehensive book describes cork as a natural product, as an industrial raw-materials, and as a wine bottle closure. From its formation in the outer bark of the cork oak tree to the properties that are of relevance to its use, cork is presented and explained including its physical and mechanical properties.
The industrial processing of cork from post-harvest procedures to the production of cork agglomerates and composites is described.
Intended as a reference book, this is the ideal compilation of scientific knowledge on state-of-the-art cork production and use.
TöbbTartalomjegyzék:
Part I: Cork Biology
1. The Formation and Growth of Cork
2. The Structure of Cork
3. The Chemical Composition of Cork
Part II: Cork Production
4. The Cork Oak
5. The Extraction of Cork
6. The Management of Cork Production
7. The Sustainability of Cork Oak Forests
Part III: Cork Properties
8. Macroscopic Appearance and Quality
9. Physical Properties and Moisture Relations
10. Mechanical Properties
Part IV: Cork Processing and Products
11. Post-Harvest Processing
12. Products of Natural Cork
13. Cork Agglomerates and Composites
Part V: Wine and Corks
14. Bottling and Types of Cork Stoppers
15. The Quality of Cork Stoppers
16. Wine and Cork