• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Cork: Biology, Production and Uses

    Cork: Biology, Production and Uses by Pereira, Helena;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 118.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        50 055 Ft (47 672 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 011 Ft off)
      • Kedvezményes ár 40 044 Ft (38 138 Ft + 5% áfa)

    50 055 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    This comprehensive book describes cork as a natural product, as an industrial raw-materials, and as a wine bottle closure. From its formation in the outer bark of the cork oak tree to the properties that are of relevance to its use, cork is presented and explained including its physical and mechanical properties.

    The industrial processing of cork from post-harvest procedures to the production of cork agglomerates and composites is described.

    Intended as a reference book, this is the ideal compilation of scientific knowledge on state-of-the-art cork production and use.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part I: Cork Biology
    1. The Formation and Growth of Cork
    2. The Structure of Cork
    3. The Chemical Composition of Cork

    Part II: Cork Production
    4. The Cork Oak
    5. The Extraction of Cork
    6. The Management of Cork Production
    7. The Sustainability of Cork Oak Forests

    Part III: Cork Properties
    8. Macroscopic Appearance and Quality
    9. Physical Properties and Moisture Relations
    10. Mechanical Properties

    Part IV: Cork Processing and Products
    11. Post-Harvest Processing
    12. Products of Natural Cork
    13. Cork Agglomerates and Composites

    Part V: Wine and Corks
    14. Bottling and Types of Cork Stoppers
    15. The Quality of Cork Stoppers
    16. Wine and Cork

    Több