
Conservation of Fish and Shellfish Resources
Managing Diversity
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 54.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 662 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 647 Ft (17 759 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
23 309 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 1995. június 20.
- ISBN 9780126906851
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem206 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 420 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Fish and shellfish comprise annually nearly 70-million tons of the world's edible animal protein. However, because of this demand, previously vast stocks have often been exhausted to the point of near extinction. The first book of its kind in the area of freshwater/marine biodiversity, this extensive work reviews the present status of genetic resource management, its needs and constraints, various intervening human factors such as pollution and overfishing, and problems posed by different species and life-styles. This discussion of the conservation of fish and shellfish resources is illustrated by four diverse groups: Atlantic salmon, cupped oysters, common and Chinese carp, and Nile tilapia. These results, produced by the collaboration of nine leading population and production geneticists, aquaculturists, and behavioral and developmental ecologists should become a fundamental resource useful to biologists, scientists and advisors exploring current issues in the fishery sciences.
TöbbTartalomjegyzék:
P. Day and M. Strauss, Part I: Summary:
J.E. Thorpe, G.A.E. Gall, J.E. Lannan, C.E. Nash, and B. Ballachey, The Need to Manage Fish and Shellfish Genetic Resources.
Human Interventions and Genetic Risks.
The Conservation of Genetic Resources through Risk Management.
Status of Aquatic Genetic Resource Management.
References.
Appendix.
Part II: Management Studies:
J.E. Thorpe and L. Stradmeyer, The Atlantic Salmon.
D. Hedgecock, The Cupped Oyster.
G.W. Wohlfarth, The Common Carp and Chinese Carps.
A.E. Eknath, The Nile Tilapia.
References.
Subject Index.