• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Comprehensive Sampling and Sample Preparation

    Comprehensive Sampling and Sample Preparation by Soylak, Mustafa;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 2124.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        901 000 Ft (858 096 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 90 100 Ft off)
      • Discounted price 810 901 Ft (772 286 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. június 1.

    • ISBN 9780443159787
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem3500 oldal
    • Méret 276x215 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Comprehensive Sampling and Sample Preparation, Second Edition, Four Volume Set is a complete treatment of the theory and methodology of sampling in all physical phases and the theory of sample preparation for all major extraction techniques. In its four volumes, fundamentals of sampling and sample preparation are reinforced through broad and detailed sections dealing with Biological and Medical, Environmental and Forensic, and Food and Beverage applications. Emerging areas in the field are discussed in-depth and contributions are organized to reflect the way in which analytical chemists approach a problem.

    The latest edition includes updated chapters along with new chapters on exciting topics including micro- and nano extractions, green solvents, nanomaterials, nanocomposites in extraction studies, and solid-phase extractions. This work will appeal to a broad audience of analytical chemists. It will also assist educators and practitioners in the preparation of courses and to spark students’ interest in sampling and sample preparation.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Approx. 135 articles all together

    Volume 1: Sampling Theory and Methodology
    . Sampling Theory
    . Emerging Techniques
    . Gaseous Samples
    . Liquid Samples
    . Solid Samples
    . Food Safety
    . Forensic Applications

    Volume 2: Theory of Extraction Techniques
    . Extraction Techniques
    . Extension of Extraction Technologies (Processes)
    . Micro and nanoextractions
    . Green Solvents: DES, Switchable, Supra Molecular, Ionic liquids
    . Nanomaterials and nanocomposites in extraction studies

    Volume 3: Extraction Techniques and Applications: Biological/ Medical and Environmental/Forensics
    . Introduction to Extraction Techniques and Applications: Biological/Medical
    . Clinical Analysis
    . Genomic, Proteomic and Metabolomics Analysis
    . Chemical Speciation, Bioavailability, Toxicology
    . Recent Development in Sample Preparation Techniques for Biomedical/Biological Applications
    . Environmental Applications
    . Forensic Applications
    . New Directions in Sample Preparation for Environmental Analysis
    . Solid phase extraction in Biological/ Medical and Environmental/Forensics
    . Microextraction in Biological/ Medical and Environmental/Forensics

    Volume 4: Extraction Techniques and Applications: Food and Beverage
    . Food Constituents: Volatiles
    . Food Constituents: Non-Volatiles or Semivolatiles
    . Food Additives and Contaminants: organics and metallic species
    . New Technologies in Food Applications
    . Solid phase extraction in food and beverage
    . Microextraction in food and beverage

    Több