• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Companion to Pakistani Cuisine

    Companion to Pakistani Cuisine by Ramzi, Shanaz;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 12.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        6 574 Ft (6 261 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 657 Ft off)
      • Discounted price 5 917 Ft (5 635 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP Pakistan
    • Megjelenés dátuma 2025. április 24.

    • ISBN 9789697343096
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem212 oldal
    • Méret 240x180 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book is the first of its kind in Pakistan and aims to encompass all major aspects of Pakistans culinary offerings. Through an exhaustive but meticulous selection of subjects and detailed entries on them by experts in their field, this encyclopaedia offers an insight into the gastronomic history and food ethos of Pakistan. The volume will serve as a valuable reference book on almost all the elements of Pakistani food, including people, places, events, historical data, and food culture. It draws on subjects like archaeology, history, botany, and anthropology. Providing a wealth of information on food materials and the cuisine of the country, it includes descriptions of dishes from across Pakistan, cooking techniques practiced, and ingredients and utensils commonly used.

    Több

    Hosszú leírás:

    Pakistans diverse cuisine has been influenced by its rich history and varied topography. With a cuisine that is at once as old as the most ancient civilization that once inhabited these lands and as young as the latest fast-food recipe downloaded from the Internet, Pakistani cuisine is constantly evolving. This book is the first of its kind in Pakistan and aims to encompass all major aspects of Pakistans culinary offerings. Through an exhaustive but meticulous selection of subjects and detailed entries on them by experts in their field, this encyclopaedia offers an insight into the gastronomic history and food ethos of Pakistan. The volume will serve as a valuable reference book on almost all the elements of Pakistani food, including people, places, events, historical data, and food culture. It draws on subjects like archaeology, history, botany, and anthropology. Providing a wealth of information on food materials and the cuisine of the country, it includes descriptions of dishes from across Pakistan, cooking techniques practiced, and ingredients and utensils commonly used.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Foreword - Humayun Gauhar
    Introduction - Shanaz Ramzi
    List of Contributors
     
    Companion to Pakistani Cuisine AZ
     
    Essays
     
    Chulah/Zero Carbon Earthen Pakistan Chulah
    YASMEEN LARI
     
    Cooking the Pakistani Way
    SHANAZ RAMZI
     
    Curry
    IRFAN HUSAIN
     
    Evolution of Mughlai Cuisine
    IRFAN HUSAIN
     
    Karachi Cuisine
    SHANAZ RAMZI
     
    Mohenjo-daro
    MICHAEL JANSEN
     
    Nihari
    ASIF NOORANI
     
    Pakistans Iconic Eateries
    SHANAZ RAMZI
     
    Bibliography
    Index

    Több