• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Bucchero Pottery from Southern Etruria

    Bucchero Pottery from Southern Etruria by Rasmussen, Tom B.;

    Sorozatcím: Cambridge Classical Studies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 49.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        24 798 Ft (23 618 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 960 Ft off)
      • Kedvezményes ár 19 839 Ft (18 894 Ft + 5% áfa)

    24 798 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma New ed
    • Kiadó Cambridge University Press
    • Megjelenés dátuma 2006. március 16.

    • ISBN 9780521024617
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem248 oldal
    • Méret 246x189x14 mm
    • Súly 444 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A study of fine pottery made by the Etruscans from the seventh to the fourth century BC.

    Több

    Hosszú leírás:

    Bucchero is a very common type of fine pottery that was made by the Etruscans when their civilization was at its height, from the seventh to the fourth century BC. This study concentrates on the products of South Etruria, where the earliest and finest bucchero was made, and where the tradition lasts longest. Until recently bucchero has been little studied, and the aim of this book is to present a sequence of pottery from archaeological contexts, so that the development of the ware can be seen as a whole within a chronological framework. Many of the tomb-groups catalogued are published here for the first time. In studying the shapes careful consideration is given to the affinities with Greek and with other Etruscan wares. A full survey of the decorative techniques is included, and the pattern of distribution both within Etruria and further afield is discussed. An important feature of the book is a series of sixty pages of drawings of the profiles of every shape of bucchero pot studied. Bucchero is of considerable importance as a dating tool, and although the book is directed primarily at specialists, it will also be of interest to anyone who is curious about Etruscan art and archaeology.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    List of illustrations; Preface; Abbreviations; 1. Introduction; 2. Catalogue; 3. Typology; 4. Decoration; 5. Distribution; 6. Conclusions; Appendix; Addenda; The plates; Index.

    Több